tirsdag den 25. juni 2024

Opal

Min svoger ønsker sig tynde strømper. Jeg tolker det som glatstrikkede strømper. Men jeg gider altså ikke strikke dem i ensfarvet garn, så han får striber og mønster fra Opal. 
Da jeg startede på den første strømpe fandt jeg et sted hvor der var et tydeligt farveskift. Syntes jeg. Da jeg skulle starte på den anden var det ikke helt så nemt at se, men jeg håber altså de bliver ens!

My brother-in-law would like thin socks. To me it sounds like stocking stitch socks. But I do not want to knit them in just a solid color, so he will get stripes and pattern from Opal. 
When I started the first sock I found a place with an obvious color break. At least that's what I thought! When I started the second one it wasn't quite that easy to see, but I do hope they end up identical! 

6 kommentarer:

  1. Den eneste måde jeg kan lave tynde sokker er ved at går op i p. str. 3.5 så blev de tynde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er smart! Men nu elsker jeg jo mine firkantede pind 2,5.....

      Slet
  2. Jo, det ser da ud til, at du har ramt ... har du npgengange oplevet, ad det andet nøgle IKKE havde samme repetition? - det har jeg nemlig. Samme farve, samme indfarvning, men anden rækkefølge af mønstre og farver! Det var så heldigvis gummistøvlesokker til mig selv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det har jeg såmænd også prøvet i et stort 100 grams nøgle! Det er SÅ irriterende!
      (Men jeg har også strikket strømper til mig selv hvor jeg ikke havde gået op i at de skulle være ens. De blev faktisk helt ok alligevel!)

      Slet
  3. Der er jo nogle som med vilje ikke er ens. Eller hvis der er en knude som må fjernes.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er rigtigt. Jeg fjerner også ALTID knuder! Jeg KAN ikke lide dem!!!!! Desuden behøver de jo strengt taget ikke være ens. Det er bare sjovt.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails