lørdag den 5. oktober 2024

6001!

Så blev det lørdag! Det var en smuk solopgang i dag (og bagefter gik jeg i seng igen.....) og jeg har fundet vinderne til min give-away. 
Der var simpelthen hele 30 som ville være med! Vinderne er fundet så gammeldags som at jeg har skrevet en liste med jer alle sammen, givet jer et nummer og så fundet en hjemmeside som finder tilfældige tal. 
Lis fra Haderslev blev den første og får Arwetta og strømpeopskrifter.
Malene blev nummer to og får yak-garn.
Lisbeth blev nummer tre og får et garnfarvningssæt. 
Skriv jeres navne og adresser på christunte(@)hotmail.com og så sender jeg pakkerne. 

Tusind tak for alle jeres søde beskeder. Det er helt vildt hyggeligt at I vil læse med, og endda nogen som har læst så længe! Dengang jeg startede denne blog fik den simpelthen lov at leve sit eget liv. Ingen reklamer på Facebook eller noget. Jeg elsker det her hjørne af mit liv som er så anderledes end meget andet i mit liv. Så tak fordi I er med!

fredag den 4. oktober 2024

Efterår / Fall

Efteråret er her. Sådan rigtigt. Det er mere og mere mørkt for hver morgen (men ikke rigtig mørkt endnu, jo) og jeg har lidt svært ved at komme hjem i dagslys. 
Til gengæld er der nogle virkeligt smukke solnedgange lige nu! For eksempel her fra Tårnby station. 
Husk lige min give-away, forresten! I dag er indlæg nummer 6000, i morgen kommer vinderne. Spændende!

Fall is here. For real. Every morning is a bit darker than the last one (but not really dark yet, you know) and I have a really hard time getting home during daylight. 
But then there are such beautiful sunsets right now! For instance this from Tårnby station. 
Remember my give-away, by the way! Today is blog post number 6000, tomorrow the winners will be on this page. Exciting!

torsdag den 3. oktober 2024

24

Det næste par strømper var ret hurtige at strikke. Til lille fætter E som fylder 3 år. Samme antal masker som til hans storebror, men lidt kortere i foden. 
De her er grønne og blå med modsatte striber. Jeg synes de er fine! Det eneste problem er at jeg muligvis har brugt garn uden nylon til hæl og tå. Men altså - en 3-årig når nok ikke at slide strømperne så meget, vel? De vejer 50 gram. 

The next pair of socks were really quick to knit. For little cousin E who is turning 3. Same number of stitches as for his big brother, but the foot is a bit shorter. 
These are green and blue with opposite stripes. I really like them! The only problem is that I might have used yarn without nylon for the heel and toe. But you know - a 3 year old is probably not going to wear out his socks that fast? They weigh 50 grams. 

onsdag den 2. oktober 2024

tirsdag den 1. oktober 2024

23

Lille fætter M er snart ved at være stor! Denne uge fylder han 5 år, og han skal selvfølgelig have strømper. Han kan ikke lide at have noget på fødderne, men han kan godt lide GRØN, så jeg håber han bliver glad for dem. 
De er strikket i grønne Wollmeise rester. Det er altså så flot, det garn! Jeg har slået 56 masker op på pind 2,5. Jeg strikker ret stramt, så jeg tror det bliver ok til hans fødder. De vejer 55 gram. 

Little cousin M is growing big! This week, he will turn 5, and of course he is getting socks. He doesn't like to have stuff on his feet, but he does like GREEN, so I do hope he is going to like these!
I've used green left-overs of Wollmeise yarn. Wollmeise is just so pretty! I cast on 56 stitches using size 2.5 mm needles. I knit pretty tight, so I do think they will fit his feet nicely. They weigh 55 grams. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails