søndag den 29. juli 2012

Start

Så kom trøjen i gang. Det er nogle fine farver! Der var dog lidt startvanskeligheder. Det dér med at læse opskriften, I ved! Først strikkede jeg forstykkets masker på rundpind. Pinden var sådan lige lang nok, men jeg hev og sled og knækkede garnet nogle gange. Inden 10-øren endelig faldt!
Så slog jeg op igen. Ikke som opskriften sagde, godt nok, for så skulle jeg slå mange masker ekstra op til ribkant og lukke dem af til det glatstrikkede, og sådan noget synes jeg altså er noget pjat..... En ribkant er der jo for at samle det hele lidt sammen, ikke? Jeg strikker også rundt i stedet for frem og tilbage. Man må spare den tid, der kan spares!
Udover 5 min badminton så jeg ikke meget OL. Det tætteste på var en engelsk satireserie om en OL planlægnings-komité. Med britisk humør så tør, at jeg ikke var helt sikker på, om figurerne bare var tragiske eller også lidt sjove (men det smagte da lidt af fisk!).
Foreløbig har jeg strikket 1½ nøgle af de 18 til rådighed. Jeg vil lave trøjen lidt længere, men mon ikke jeg når det, hvis jeg fortsat kan strikke 1-2 nøgler om dagen? Der skal bare gang i pindene!

And then the hoodie took off. I love the colors! I did have some start problems, though. You know - reading the pattern and such! First I cast on the number of stitches for the front and knit around on a circular needle. The needle was kind of (very) long, so I pulled the stitches around and broke the yarn a few times before suddendly I realized my mistake!
Then I cast on again. Not the correct number of stitches, though, since the pattern said several extra stitches for the ribbing that should then be decreased at the beginning of stocking-stitch. I think that's silly. Ribbing is for holding everything a bit together, isn't it? Furthermore, I knit in the round instead of back and forth. Need to save any time possible!
Besides 5 minutes of badminton, I didn't really watch the olympic games. I did watch a British show about a team planning the olympics, so I didn't cheat completely! The humour was so dry and very British that I wasn't quite sure if the figures were funny or just very tragic.....
So far I used 1.5 skeins of the 18 I have. I want to make the hoodie a bit longer, but I think it will be possible to make in time if I can knit 1-2 skeins a day. Just get those needles working!

7 kommentarer:

 1. Dejlige farver. Synes det lyder mærkeligt at der skal slås masker op,som ikke skal bruges.

  SvarSlet
 2. Godt du fik knækket koden. Det ser spændende ud, jeg er vild med farverne.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes det ser ud til at ribkanten er brugt som en afslutningskant der ikke ruller. - Altså ikke for at rynke trøjen sammen.
  Og så kaster jeg er blik på min købte cardigan med ribkant nederst. Ribben er 2x2, men ovenover ribben fortsættes kun med de 3 ud af 4 masker.

  Undskyld, hvis jeg kaster dig ud i at starte forfra igen..(?)

  SvarSlet
 4. Jeg kan også godt lide farverne. Og jeg elsker en ribkant, der er en ribkant. Jeg gider ikke strikke om.....

  SvarSlet
 5. Så er der forhåbentlig ingen skade sket ved at jeg luftede det jeg så og tænkte.
  Glæder mig til at se den færdige trøje. - Og det blive langt mere snart end hvis det var mig der havde fat i pindene. :-)

  SvarSlet
 6. Okkedog - jeg er skam meget glad for input!
  Det er rigtig hyggeligt med kommentarer.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails