tirsdag den 9. februar 2016

Håndarbejdsmesse

Det var rigtig hyggeligt at være på håndarbejdsmesse. Det var også sjovt! Hella Joof kom nemlig og holdt foredrag om "Lykke". Hun er altid underholdende.

It was really nice visiting the craft exhibition. It was also very funny! An actress called Hella Joof had a talk about "Happiness". She is always very entertaining.
Der var virkeligt gode tilbud! Jeg købte hele 3 bøger (okay. 4. Købte også et hæfte med sjaler.) billigt, men fyldt med fantastisk fine ting!

They had some great offers! I bought a total of 3 books (well. 4. Also a booklet with shawls.) cheap, but all were filled with beautiful patterns!
Der kom også mere strømpegarn med hjem. Meget kan man sige, men jeg har fået skudt det her års garnkøb igang, og det er gjort grundigt! Der skal bare strikkes strømper i år.

I also brought home a bit more sock yarn. You can say what you want, but I really got this year of yarn-shopping started, and I did it thoroughly! This year is for socks.
Til sidst købte jeg også garn til en lille fin sweater med snoninger. Bare fordi den var så fin! Den skal nok blive både strikket og foræret væk. Snart, tænker jeg.
Er I andre kommet i gang med at købe garn i år endnu?

Last, I bought yarn for a pretty little sweater with cables. Just because it was so pretty! I'll guess it will be knit and given away without problems. Soon, I guess.
Did you out there start shopping yarn this year yet?

12 kommentarer:

 1. Fine indkøb - den lille sweater ser rigtig sød ud. Jeg har lovet mig selv at strikke af garnlageret i 2016 og nøjes med at tilkøbe evt. mønsterfarver eller lignende. Jeg er meget inspireret af "Project Handmade" og har et stort garnlager, som skal nedbringes, så jeg forventer at skåne miljøet for nykøb det meste af 2016.
  Glæder mig til at se hvad du får strikket af alle de nye inspirationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en god plan. Det er meget flot, hvis du kan holde den!

   Slet
 2. Jeg har garnstop så jeg køber meget begrænset ind af garn - men så var der jo den fine bluse. Så var der tilbud på økobomuld, og så var der ophørsudsalg og så fik jeg også nappet skønherlighed. Men så tror jeg altså også det er det - for skal jo have nedbragt mit lager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, sådan går det let! Men det er også dejligt med et velassorteret lager.

   Slet
 3. Nej, har lige været i Norge, men begrænsede mig til lidt strømpegarn! Og lidt alpakka til en hue. Har ellers været på maskinstrikkursus, hvor jeg købte merinogarn til ribbluse. Jeg har jo så rigeligt med garn, så jeg fik talt mig fra at købe Raumagarn mm.....

  SvarSlet
 4. Nu er det jo ikke fordi jeg ikke har garn i skabet. Og jeg ville ellers ikke købe noget. Men så blev jeg fristet over evne af Garnudsalgs nye uldgarn med hør. Nu hvor jeg kigger betaget på de - herregud - 17 nøgler der ligger foran mig, ved jeg at der måtte ende sådan. Og jeg ved lige hvilke to fantastiske kæmpetørklæder der skal komme ud af nøglerne.
  Jeg var på AOH messen fredag, men faldt ikke rigtig for noget....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - det ser så lækkert ud! Tillykke med det.

   Slet
 5. Jo jeg har heller ikke kunne nære mig, for at pudse gloriaen lidt var garnkøbet til et bestemt projekt

  SvarSlet
  Svar
  1. På den anden side - det er SÅ hyggeligt at købe garn! Spændende, hvad du skal strikke.

   Slet
 6. Avra en masse goodies. Den Nordiske strik bog ser lokkende ud.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails