søndag den 15. juli 2018

Aarø

Hele sidste uge har jeg været på camping med min kirke. Nede ved Haderslev, med udsigt til Aarø. Det plejer at være utroligt hyggeligt, og det var det også i år. På trods af, at jeg de første dage havde jetlag.
I år var vejret utroligt godt, og de fleste dage var der ikke mange skyer. Det er så skønt at være væk fra alting, i nærheden af vandet og i selskab med gode venner. Vandet var godt nok helt utroligt koldt - vistnok det koldeste i Danmark! - men der var nogle tapre sjæle som (vinter)badede hver morgen.

This past week, I've been camping with my church. Close to Haderslev, with a view to Aarø.
Usually, it is such a nice week, and so it was this year as well. In spite of my jetlag during the first few days.
This year, the weather has been incredibly nice, and most days, we didn't see a lot of clouds. It is great being away from home, close to the water and in the company of good friends. The water was incredibly cold, though - I think it's the coldest place in Denmark! - but a few brave souls (winter)bathed every morning.
En af dagene tog vi færgen til Aarø og gik en tur rundt på øen med slut-destination på øens vingård. Det er så hyggeligt med de små færger, selv om jeg er meget glad for, at jeg ikke selv er afhængig af sådan en!
På havnen på Aarø kunne man fornøje sig med krabbevæddeløb. Både vinder og taber havnede i vandet igen, og så må man håbe, de kunne holde sig væk fra fiskerne.....

One of the days, we went by ferry to Aarø and walked around the island, ending at the winery.
I just love the little ferries, although I'm very happy that I don't depend on one of those to leave home and go to work!
At the Aarø harbor, one thing to do was crab-race. Both the winner and the losers ended up back in the water, and then you could only hope for them to stay away from fishing rods........
I havnen så vi også - som sædvanligt - den lille båd med Malteserkorset. Jeg tror nok, det er søfartens redningstjeneste som har den og jeg forstår stadig ikke sammenhængen med dem og Malteserkorset, som i mit hovedet hænger sammen med gær...... (Og nej. Jeg vil ikke vide den rigtige forklaring. Jeg kan godt lide at koble det sammen med gær.)
En eftermiddag brugte vi også i Haderslev, hvilket var hyggeligt. Vi kom i garnbutikker og jeg fik købt et nyt opskrifthæfte. Nu er jeg hjemme igen for en kort bemærkning. Om et par timer skal jeg ud og udvide familien, så min tilbageværende undulat ikke skal føle sig så ensom.

In the harbor we also saw the usual little boat carrying the Maltese cross. I do think it's the sea rescue service that has this boat, and I still don't get the connection between them and the Maltese cross, which in my mind is connected to packets of yeast...... (No. I don't want to know the right explanation. I do like connecting it to yeast.)
One afternoon was spent in Haderslev, which was nice. We went to yarn shops, and I bought a new pattern booklet. So now I'm back home for a few days. In a few hours, I'll go to expand the family, making my leftover budgerigar feeling less lonely.

2 kommentarer:

  1. Først USA med hele udtrækket, og så camping med udsigt Aarø, - det er da ferie med stor kontrast.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg er ikke så god til at planlægge at sidde hjemme og slappe af. Men jeg oplever lidt af hvert!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails