søndag den 23. september 2018

Kogle

Jeg strikkede og strikkede, og jeg nåede det! Sweateren til min niece blev færdig og fik lov at blive i USA. Jeg nåede lige præcis at veje den (den vejer 545 gram) og så kom den på hende og kom ikke af igen.....
Den blev lige lidt anderledes end forventet. For det første strikker jeg åbenbart det der flettede garn ret stramt, så jeg måtte gå en hel mm op i pindestørrelse for at få den til at passe. Dernæst slog jeg op til ryggen med maskeantallet for størrelsen større, så den blev lidt bredere i kroppen. Men det gør nu ikke noget. Den ser fin ud, og bare den ikke er for lille!

I knit and knit and I made it! The sweater for my niece got done and stayed in the US. I just managed to weigh it (it weighs 545 grams) and then she put it on and never took it off.......
It turned out a bit different than expected. First of all, I knit very tightly when using this braided yarn, so I had to use needles an entire mm over what the pattern said. Then, when I cast on for the back, I used the number of stitches from the next size, so it is a bit wider. But that doesn't matter. It fits nicely and I'm just very happy that it isn't too small!
Garnet hedder "Får" og er købt i Ann Arbor hos Spun. Det er ren merino og helt usandsynligt blødt! Selv niecen syntes overhovedet ikke det kradsede. Hun fandt det jo selv i sommers, og hun er meget, meget glad.
Sweateren har ret lange ærmer, men det gør ikke noget. Jeg tror, hun kommer til at bo i den hele vinteren!
Jeg er også helt vildt tilfreds. Mønsteret var dejligt nemt, og det ligner faktisk en kogle!
Næste projekt til familien derovre bliver til hendes lillebror. Som vil have startbilledet fra "Minecraft". Med en zombie.........

The yarn is called "Får" and I bought it in Ann Arbor at Spun. It is pure merino and incredibly soft! Even my niece didn't think it was itchy at all. She found it herself this summer, and she is very, very happy.
The sleeves are quite long, but that is not a problem. I think she will live in this sweater all winter!
I'm also very happy with it. The pattern was really easy, and it does look like a pine! (Kogle is Danish for a pine)
The next project for the American family will be for her little brother. Who wants the start screen from "Minecraft". With a zombie.......

10 kommentarer:

 1. Den er vildt flot! Og god pasform 😊 hvor er det mønsteret er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg købte mønsteret med garnet. Design fra Woolfolk.

   Slet
 2. Flot du blev færdig. Den ser mega flot ud.😊😊

  SvarSlet
 3. Flot trøje!! Og hvor ser de bare herlige ud de to teenagere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er nogle skønne teenagere.

   Slet
 4. Du er for vild, - sikke en fart. Og den er virkelig blevet flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg strikkede også ret koncentreret.....

   Slet
 5. Den er rigtigt flot. Også husk, at holde en pause med mellemrum i strikkeriet. Jeg bliver helt flov over så lidt jeg strikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!
   Jeg synes jo slet ikke jeg strikker nok. Jeg køber stadig mere garn end jeg strikker...... På vej hjem i flyet læste jeg en bog, faktisk. Det føltes virkelig anderledes!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails