fredag den 7. september 2018

Livet / Life

Lige lidt bidder fra denne uge. Søndag eftermiddag opdagede jeg, at jeg havde gået en hel dag med to forskellige øreringe. Jeg kan godt lide anderledes øreringe, men ligefrem 2 der ikke hørte sammen?
Åbenbart havde jeg skiftet mening mellem de to ører. Jeg vidste ikke det kunne ske.

Bits and pieces from the last week. On Sunday afternoon I realized that I had used 2 different earrings for an entire day. I do like strange earrings, but 2 that don't even fit?
Apparently, I changed my mind between the two ears. I never new that could happen.
Onsdag gik jeg i Tant Hulda og købte en gave. Det er bare SÅ dejligt at arbejde i en by med sådan en hyggelig garnbutik! Det var endda heldigt, for næste dag skulle hun på messe i Göteborg.

On Wednesday, I went by Tant Hulda and bought a gift. I just LOVE working in a town with such a nice yarn shop! I even had some luck, since she was going to Göteborg for some kind of craft meet-up the next day. 
Jeg gik såmænd også i Netto den dag! (Det går helt galt for mig med for meget fritid. Siger det bare!) De havde knapper, men trods en sand flod af knapper, var der alligevel ikke 7 ens i den rigtige størrelse og farve. Der var nærmest ikke engang 3 ens!
Nu er det så fredag. Denne uge er gået stærkt! God fredag!

Actually, I also went to the supermarket that day! (I can't cope with too much time off. Just saying!)
The had buttons, but in spite of this flood of buttons, I still couldn't find 7 identical in the right size and color. It was hard to find just 3 identical!
And now it's Friday. This week just flew by! Happy Friday!

2 kommentarer:

 1. Knapper i Netto? Ja så har man hørt det med.
  Det lyder ellers som en hyggelig og afslappet uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig hyggeligt med sådan en dag i ny og næ hvor man har tid til at kigge butikker! Også selv om det bare er Netto.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails