lørdag den 8. august 2020

Mere tøj / More clothes

Min niece ville gerne sy mere efter bukserne. Jeg elsker jo når de viser kreative tendenser og jeg synes det er SÅ hyggeligt når symaskinen er i brug, så jeg smider bare benzin på bålet.....

Næste projekt er en hættetrøje i isoli som ikke var i kælderen, så jeg købte stof. Med glæde. Den er noget nemmere at sy end bukser, og jeg håber, den bliver rigtig god! Det er så hyggeligt at hun er i Danmark et helt år. Glæder mig til at se hende nu og da - man kan da håbe på at hun måske kommer lidt ekstra for at låne symaskinen?


My niece wanted to sew more after the pants. I do love when they show some creative talent and I SO love when my sewing machine is used, so I just pour petrol on the fire......

The next project is a hoodie in sweat fabric, which couldn't be found in my basement, so I bought it. Happily. It's more easy to make than pants, and I do hope it will turn out great! I love that she is in Denmark for an entire year. Can't wait to seeing her now and then - and I'm hoping she might come a bit extra to borrow the sewing machine?

2 kommentarer:

  1. Dejligt med liv og hygge i huset- og dejligt, når man kan dele det kreative univers.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er virkelig hyggeligt! Og det er virkelig fedt når hun så fik lavet noget som hun faktisk også kommer til at bruge. Jeg håber, hun har fået smag for det!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails