søndag den 11. januar 2009

Hvis det her er en strikkeblog - hvor er så garnet?


Jeg er i gang med 2 projekter. Dette er min "slange-spænde" bluse til mig selv, designet af Bitten Frølund. Strikket i lækkert, lækkert mohairgarn, indkøbt i butik "Det halve kongerige" i Tranekær på Langeland. Jeg er nu ca. 23 cm oppe, så det går støt og fint fremad. Faktisk tror jeg, den måske kunne blive færdig i marts måned? Måske som marts-projekt? Jeg var ellers slemt bekymret for, at jeg efter stjernetrøjen (tog 2½ år, fordi mønsteret var så svært) ikke kunne strikke sådan en mønsterbluse til mig selv på under 1 år, men det virker lovende indtil nu. Mønsteret er selvfølgelig også usædvanligt nemt indtil videre....
Dette er mit sjal, som jeg hækler til mig selv. Det er med i Ravelry "12 projekter i 2009" gruppen, og det skal være færdigt 25. januar. Det skal jeg nok nå - det går glimrende fremad, og jeg har faktisk nu nået at hækle nummer 2 af 3 nøgler færdigt, og har måttet tage gulvet til hjælp for at få det foldet helt ud til et billede.
Garnet er Mohair-boucle fra Naturfiber, og mønsteret er "Northern star" fra "Knitting on the Go!".

Endelig er jeg startet på et par "læse artikler" strømper i lyseblå til min mor. Billede følger, når de (snart?) er færdige.
Så - jo - det ER en strikkeblog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails