søndag den 4. juli 2010

4. juli!

I dag er det d. 4. juli - amerikanernes uafhængighedsdag.
Det bliver jo - vistnok - fejret ret heftigt over there, og i år bliver det så også fejret her på bloggen. Bare fordi de har sådan nogle sjove strikkeopskrifter, og selvfølgelig også nogle sjove patriotiske strikkeopskrifter, som I selvklart ikke skal snydes for!
Til de allermindste patrioter kunne du f.eks. strikke en Stars and Stripes hagesmæk. Sådan én er der nemlig ret sikkert ikke i huset i forvejen!
Hvis du ønsker at være knap så bemærkelsesværdig, er denne lille, patriotiske sok en mulighed.
Har du derimod store fødder, kunne du i stedet strikke de store, patriotiske sokker.
Endelig kunne du f.eks. strikke en fin amerikaner-hue. Ikke, at jeg lige kunne forestille mig nogen få kolde ører i morgen, altså!
Du kunne også varme lidt mere med et Stars and Stripes tæppe.
Som rosinen i pølseenden er der en lille opskrift på en pigekjole - du skal lige kigge lidt nede ad siden for at finde den, men du kan ikke tage fejl!
Glædelig 4. juli!

3 kommentarer:

 1. Måske skulle vi lave noget med Dannebro - for var der ikke noget med at det hvide kors ikke måtte vises i offentligheden??? Men jeg tror at vi skal overlade det til USA at reklamere for deres flag, for engang imellem har de nu en meget mærkelig opfattelse af smag.

  SvarSlet
 2. 4.juli blev fejret på behørig vis her i Florida. Godt nok blev det holdt den 3. for så kan Amerikanerne holde hvil i dag - det nyder min søn godt af (selvom han ikke er Amerikaner ;0))vi var nemlig til et rigtig hyggeligt poolparty i går! Jeg vil lige lave et blogindlæg med et par billeder jeg tog i går - ja, hver sin lyst!

  SvarSlet
 3. Erna - noget med Dannebrog ville jo være GOD smag!
  Amerikanerne har de sjoveste opskrifter. (Det har japanerne sådan set også, men jeg kender ikke lige så mange af dem!)
  Kirsten - jeg tror egentlig, de fleste amerikanere er forholdsvis fornuftige og normale. Men alligevel. De her opskrifter er så langt ude....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails