fredag den 1. juni 2012

Lidt længere / A bit longer

Jeg kunne selvfølgelig også skrive "Dobbelt så lang!" - for det er den orange trøje faktisk blevet. Det er både forstykker og bagstykker på en gang, pind 3½ og et skød forneden, der har mange flere masker end højere oppe.
Det gode er, at så bliver der faktisk færre og færre masker, og det føles som kortere og kortere pinde. Det er selvfølgeligt rart!
Lige om 1 snonings tid skal jeg tage 2 masker ind igen i hvert mellemstykke, og det hjælper jo alt sammen!
Det er nok ikke det sidste I ser til denne trøje....

Might as well have called the headline "Twice as big!" - because that's how big my orange cardigan has grown since you saw it last time. I knit both fronts and the back at once, use a 3½ mm needle, and the cardigan is wider around the hips, making the number of stitches much larger compared to the top part of the cardigan.
The good thing is that the number of stitches grow smaller and smaller, the rows will feel shorter (and BE shorter!), so I guess everything will find a happy ending.
In another cable's time I'll be decreasing 2 more stitches in each of the "between-cables" parts, and I'm looking forward to that.
Prepare for more posts on this cardigan!

8 kommentarer:

 1. Vi vil også gerne se mere. Der er noget over snoninger - smukt.

  Den orange farve er virkelig flot!

  SvarSlet
 2. Den er så fin og jeg glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 3. Hemmeligt projekt??
  Godt ser det nu ud og skøn farve!

  SvarSlet
 4. Det er godt I ikke lige bliver trætte.
  Kirsten - det er ikke spor hemmeligt, men en trøje til mig. Jeg er totalt overstimuleret af "kun" at strikke det, jeg har lyst til i år!

  SvarSlet
 5. Det er godt det ikke er det sidste vi ser til den trøje, for jeg er helt parat til at se meget mere, for ud fra din beskrivelse lyder den til at bliver smadderflot og farven er pragtfuld.

  SvarSlet
 6. Jeg tror, den bliver dejlig. Farven bliver bedre og bedre....

  SvarSlet
 7. Hvad er der for en trøje du har gang i ?
  er det Jackie ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Mona - det er en trøje af Ellen Holm, som var i et tillæg til Hendes Verden, uge 33 i 2011. Den hedder "Ud over det sædvanlige". Ret flot, og i hæftet strikket i Geilsk tynd uld.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails