torsdag den 6. juni 2013

Ikke som planlagt / Not as planned

I går var jeg på arbejde. Inden jeg skulle hjem, skulle jeg lige have ordnet noget, jeg havde udskudt, og når jeg kom hjem skulle jeg strikke (mindst) 12 pinde af kanten på sjalet. Og i seng.
Bedst som jeg sad på arbejdet og ihærdigt forsøgte at tage mig sammen til at læse de der 100 abstracts igennem, ringede min søster og spurgte, om jeg ville med på stranden og grille. Om jeg ville?
Så her er et billede, der nærmest er en madblog værdig, selv om alle lækkerierne skyldes min søster og svoger. Uhm, det var godt!
På en strand flyver tiden af sted, især med 3 børn til at grave huller, hente vand, sørge for sand diverse steder og bare til at sørge for underholdningen generelt.

Yesterday I went to work. Before going home, I wanted to do some things that I had been procrastinating, and after coming home, I wanted to knit (at least) 12 rows of the shawl-edge. And then go to sleep.
As I sat there at work, trying my best to get a grip and read those 100 abstracts, my sister called me, asking if I wanted to go to the beach for a barbeque with them. If I wanted?
So this picture is almost worth one of those fancy food blogs, although my sister and brother-in-law are the ones responsible for all this deliciousness. It was so good!
When on a beach, time flies. Especially if you have 3 kids ready to dig holes, getting some sea-water, put sand here and there and just entertain.
Bagefter fik jeg lov at flette niecens hår. Om jeg kunne lave franske fletninger i en cirkel? Det kunne jeg! Er ret tilfreds med resultatet.
Sjalet? Det må blive strikket lidt på i dag i stedet......

Afterwards I had the chance to make braids in my niece's hair. If I could make these braids in a circle? And I could! I'm rather happy with the result.
The shawl? Well, I guess I have to knit a bit today instead.......

6 kommentarer:

 1. Skønt med impulsive invitationer :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nøjagtigt, hvad jeg trængte til!

   Slet
 2. Hvilken fantastisk fletning. Giver du mon undervisning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har øvet mig i flere år på franske fletninger. Men det med undervisning er vist ikke lige mig..... Man skal bare træne!

   Slet
 3. Ja det kan verdens bedste moster ikke sige nej til hihi. Ser herligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kunne jeg ikke sige nej til noget så hyggeligt! Jeg var også ved at have abstinenser. Tror nok, det var 2,5 uger siden jeg så dem sidst!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails