lørdag den 3. januar 2015

Hurtig / Fast

Sweateren til min niece vokser ret hurtigt, men jeg udnytter også alle chancer for at få den færdig snart, så hun kan få den over til sig. Det er nemlig nu, det er koldt i Michigan!
Hendes lillebrors sweater, der også var i wollmeise DK, voksede en hel størrelse efter vask, så jeg satser og strikker denne her lidt mindre end den egentlig skulle være. Mon ikke den også vokser til den rigtige størrelse efter vask?

The sweater for my niece is growing quite fast, but I do take every advantage of finishing it soon, so I can post it to her. Michigan is cold right now, you know!
The sweater for her little brother, also in wollmeise DK, grew an entire size after a wash, so I'm actually making this a bit smaller than it really should have been. I expect it to grow a size as well when washed. I hope so!

4 kommentarer:

 1. Det er lidt sjovt når du skriver som om den fæle Michigan vinter er overstået lige om lidt. Fra vores perspektiv føles det som uendelige lange kolde dage og nætter, før foråret kommer😁 Lige nu er der isslag (igen) og på onsdag dykker temperaturen rigtig rigtig langt ned. Teresa kommer i høj grad til at have brug for noget varmt til at vente på skolebussen om morgenen

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha. Jeg skynder mig at strikke!

   Slet
 2. Hvor er den fin og så lige i "mine" farver :)) hvad hedder det mønster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønsteret er dette: http://www.ravelry.com/patterns/library/pixelated-pullover

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails