lørdag den 26. januar 2019

Alt det vigtige / The important stuff

Nå. Jeg arbejder på at blive helt klar til turen. Strikkeposen er klar! Der er printet diagram, og alle farverne til billedet (= de farver jeg har. Håber, det bliver godt og genkendeligt!) er der mindre nøgler af. Posen med "fisk" til garn-dunter er også klar, og det samme er en bambuspind.
Jeg har også fundet en ekstra lydbog, for der skal nok kigges dybt i diagrammet, når jeg kommer så langt!

Well. I'm trying to get ready for my trip. The knitting bag is ready! The chart is printet, and all colors for the picture (= the colors I have. I hope it turns out nice and recognizable!) are present in smaller skeins. The bag with "fish" for the bits of yarn is ready, and I packed a bamboo needles.
I also found an extra audio book, since I guess I will have to look deeply in the chart when I get to that point!
Slikket er også fundet frem. Jeg syntes egentlig, jeg havde købt RET meget, men når det hele ligger sammen, fylder det da ikke så meget? Det er jo heldigt man kan købe lidt mere i lufthavnen!
Som sædvanlig har jeg ikke rigtig sovet så meget. Det er snart tradition! Glæder mig virkelig til at se dem, hele flokken!

The candy is ready to go. I did think I bought quite a lot, but now that it is lying here, it doesn't take up that much space? How fortunate that I can buy more at the airport!
As usual, I didn't sleep too much. Almost becoming a tradition! I can't wait to see all of them!

2 kommentarer:

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails