onsdag den 9. januar 2019

Jeg elsker at der stadig er lys på træerne / I lov how the trees are still lit up


4 kommentarer:

 1. Jeg er enig med dig at det er flot med lys på træerne,selv om julen er overstået.For en uge siden kørte jeg gennem Helsingborg om aftenen.Der var lys på alle træerne og butiksfacaderne.Det var imponerende-ren Tivoli.
  Din blog er den eneste jeg kender der har indlæg hver dag,flot gået.Jeg følger den så vidt muligt dagligt.
  Jeg har flere gange været inde og se på din liste med hvad du har strikket gennem 2018.Igen er jeg imponeret.Det er mig ufatteligt hvorledes du kan nå at strikke så meget med et fuldtidsjob.Bobleblusen er det flotteste du har strikket.Mit gudbarn venter en søn.Jeg kunne tænke at strikke et barnetæppe med dette mønster.
  Sidste år lovede jeg mig selv at jeg ville følge din blog m.h.t. at strikke 26 par sokker.Det blev kun til 11 par.Jeg må være en langsom strikker.Det tager mig 30 timer at strikke et par sokker med garnlængde 220/50g.I år vil jeg igen konkurrere med din blog m.h.t. at strikke 26 par sokker - dog med "snyd".Jeg vil strikke dem som ragsokker på pinde 5.Det tager "kun" 18 timer for et par.Jeg har allerede strikket et par som jeg blev færdig med for 2 dage siden.
  Jeg rejser meget.Jeg var på farten da du udskrev din konkurrence,så jeg fik ikke skrevet en kommentar.Du skriver at du vil udtrække d.10/1,så måske kan jeg nå at være med.I fald jeg er så heldig at vinde - så ønsker jeg pakke nr.3 eller nr.1.
  Du ønsker at lære teknikken med at strikke sokker fra tåen og op.Jeg kan kun anbefale denne teknik.Det er nemmere,ser pænere ud og sidder bedre på foden.Med magic loop teknik, bruger jeg tyrkisk opslag med 12 vindinger mod uret med garn 220/50g.Udtagningerne gøres efter skemaet som findes på bloggen "på pinden".Hælen gøres med tyske vendemasker alternativt tvillingmasker på alle hælpindene via timeglasteknik begyndende med vrangpinden.Anden teknik bruges til ragsokgarnet dog forsat med tyske vendemasker.
  m.v.h. BRIT

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih - tusind tak for dine pæne ord! Jeg synes nu 11 par strømper på et år er ret sejt. Du er selvfølgelig med i lodtrækningen.

   Slet
 2. Du angiver at 11 par sokker på et år er ret sejt.Det er jo ingenting i forhold til dine 26 par og alt det andet du har strikket.Jeg er dog ganske sikker på at jeg kommer i havn med de 26 par sokker i år da det er ragsokker.
  m.v.h. BRIT

  SvarSlet
 3. Det er dejligt med de mange lys. Mine plejer at hænge til vinterferien, - men jeg ved ikke, hvad der skete i år... De kom ind til Helligtrekonger. Måske et led i, at 2019 skal være oprydningens år hos mig ;)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails