fredag den 4. juni 2021

Så kom hun / And then she came

Ih, hvor var det bare vildt i går! Jeg kunne jo næsten ikke sove inden i går, og jeg stod og ventede VILDT længe i lufthavnen fordi jeg ville være sikker på at komme til tiden, og da havde jeg allerede været hos bageren så hurtigt de åbnede 06.30. 
Men hun kom! Og det var bare vildt dejligt at se hende igen. Vi spiste morgenmad på terrassen, og jeg fik dejlige ting fra USA. F.eks. det her fine Noro Geshi garn som jeg havde fundet og købt på tilbud. Der var også blade. Og chokolade. Og lækker salsa fra Cherry Republic (den bedste salsa i verden). 
Det var virkelig dejligt at vise rundt i huset og haven (så er den jo ikke større) og det bedste er, at nu starter ferien snart. Glæder mig virkelig meget til at hente resten af familien!

Oh, it was crazy yesterday! I could hardly sleep the night before, and I stood waiting for like FOREVER at the airport, because I wanted to make sure I was in time, and I had actually already been at the bakery when they opened 6.30 A.M.
But she came! And it was wonderful seeing her again. We had breakfast outside, and I got lovely things from the US. For instance this lovely Noro Geshi yarn that I found and bought on a sale. 
There were also magazines. And chocolate. And delicious salsa from Cherry Republic (the best salsa in the world).
I loved showing her around the house and the garden (which is not so big) and the best thing is that my vacation starts soon. I can't wait until the rest of the family arrives!

2 kommentarer:

  1. Hun ligner. God ferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er sjovt. Andre synes vi ligner hinanden! Det synes vi overhovedet ikke selv.....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails