fredag den 11. juni 2021

Et godt spørgsmål / A good question

Det går rigtig godt med at strikke til kongres! Også selvom jeg skulle arbejde lidt ind imellem. Faktisk er der kun 10 cm til skørtet er færdigt og der skal tages temmelig meget ind. Det bliver dejligt!
Mens jeg sådan strikkede på arbejde, begyndte jeg at spørge folk på arbejde om de kunne se hvilket dyr jeg strikker. Om eftermiddagen spurgte jeg også på et møde i København. 
Halvdelen har sagt elge, og jeg kan godt forstå dem! Heldigvis tror jeg nok lige hende på 3 år ikke er et sekund i tvivl om at det er enhjørninge, og det er jo det vigtigste.....

Knitting at the congress works well! Although I also have to work a bit in between. I only have like 10 centimeters left until the skirt is done and I can do all the decreases. I can't wait!
While I was knitting at work, I started asking people at work if they could see what animal I'm knitting. In the afternoon I also asked at a meeting in Copenhagen. 
Half the people said I'm knitting moose, and I understand why! Fortunately, the 3-year old will not doubt for one second that it's unicorns, and that is the important part......
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails