torsdag den 19. januar 2023

Pink x 3

Det er ved at være et par år siden at jeg har strikket noget til D. Så det er vel på tide? Hun kan godt lide kjoler, og jeg havde tænkt en nederdel med masser af vidde i Arwetta. Men så kom jeg i tanker om det her garn, købt i Serbien for nogle år side. Det er bomuld og viscose og er garanteret bedre til sommer end Arwetta!

It's been a few years since I last knit something for D. So I guess it's about time? She really likes dresses, and I have been thinking about a skirt with plenty of width using Arwetta. But then I remembered this yarn, bought in Serbia a few years back. It's cotton and rayon, and probably a lot better for the summer than Arwetta!
Jeg fandt en bog med masser af lacemønstre, slog mange masker op og gik i gang. 
Det bliver altså vældigt spændende hvordan den bliver. Jeg håber den bliver god! Nederdele er vel bedst om de har masser af vidde og flæser, ikke?

I found a book with plenty of lace patterns, cast on a lot of stitches, and set out. 
It will be very exciting to see how it ends up. I hope it will be good! Skirts are best if they have a lot of width and frills, don't you agree?

2 kommentarer:

  1. Jo, ihvertfald,hvis det er til en mindre pige-så er det garanteret et hit med vidde og flæser- skønne farver du har valgt.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails