torsdag den 12. januar 2023

Den nye jakke / The new coat

Den nye jakke er i hus! I søndags tog jeg ud på Langelinie for at kigge i den butik jeg har handlet i før, men den var desværre lukket. Heldigvis fandt jeg den på nettet og bestilte den der, og så kom den ret hurtigt. Det er præcis den samme jakke som jeg havde før. Og som jeg havde før den. Den er nemlig god! Dejlig bævernylon yderst, den er vandtæt og har tilpas med for. Mærket hedder Nanok - jeg havde aldrig hørt om det før jeg fandt den første jakke for en hel del år siden!

The new coat is at my home! This Sunday, I went to Langelinie to look in the store where I bought it earlier on, but unfortunately, it was closed. Luckily, I found it on the internet and bought it, and then it arrived quite fast. It's the exact same coat as I had before. And that I had before that. This is a great coat! Lovely beaver nylon on the outside, waterproof and the lining is just the right amount. The trademark is Nanok - I never heard of it until I found my first coat many years back!
Jakken er dejligt lang, har tilpas med lommer, og så kan lynlåsen lynes op nedefra. Hætten har jeg ikke taget af endnu. Det kommer nok snart. Jeg kan jo ikke kigge tilbage når jeg cykler med den hætte! 
Det bedste? Den er ikke specielt dyr. Faktisk er prisen sådan at det ikke engang kunne betale sig at købe en jakke i Sverige. Hvem skulle have troet at sådan nogle jakker stadig findes?

The coat is really nice and long, has the pockets I need, and the zipper can be opened both ways. I haven't removed the hood yet. I will probably do it very soon. I can't look back when biking when this hood is on! The best part? It's not that expensive. Actually, the price is so low that it is not even worth trying to buy a coat in Sweden. Who would have thought that coats like this are still available?

2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt og heldigt- med kvalitet og alligevel billigt. Den ser god varm ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - tak skal du have. Den er lige tilpas varm!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails