torsdag den 30. marts 2023

Fri som fuglen / Free like a bird

I går kom den lille fugl endelig ud af buret! Han kan endda flyve! De virkede virkelig glade for at være ude sammen og sidde og kigge ud i haven. Jeg tror han er accepteret af den gamle hunundulat, faktisk. 
Den dårlige nyhed? Ikke tale om at han gad ind igen! Hele aftenen blev brugt på at jagte undulater!!!! Til sidst fangede jeg ham i et viskestykke og fik ham losset ind, og så fulgte hunnen efter. 
Nu håber jeg så ikke han ligger død i morgen af bare anstrengelse, men jeg ved så heller ikke lige hvornår jeg tør slippe ham ud i stuen igen, hvis det skal være sådan en heldagsforestilling!

So yesterday, the little bird finally came out of the cage! He can even fly! They seemed really happy to be out together, looking out in the garden. I do think the old girl accepted him, to be honest. 
The bad news? No way did he want to get inside again! All evening, I was chasing the birds!!!!!!
In the end, I caught him in a tea towel and kicked him back inside, and then the female followed. 
So now I do hope that he will not be lying dead from exhaustion in the morning, but I'm now sure when I dare letting him out again, if it has to be a whole day flight every time!
 

2 kommentarer:

  1. Flyv fugl, flyv ... kan de ikke lokkes med lækkerier sådan nogle små nogen, ligesom høns?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror problemet er at han ikke rigtig har fattet meningen med den åbne låge! Så snart han kan finde ud af det er det nok ikke noget problem. Håber jeg!

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails