torsdag den 13. maj 2010

Helt Bimmelim....

Dagens indlæg er - helt ude af trit med nogetsomhelst! - tilegnet min bror og svigerindes søde, søde kanin "Bimmer".
Faktisk er det Bimmer 2 eller Bette Bimmer, for den første Bimmer lagde sig i sin underjordiske hule og døde sidste sommer. Fundet af en nevø, der var blevet bedt om at eftersøge kaninen. Ret traumatisk. Endnu mere for hans lillesøster, der kom hjem fra spejder og fandt den døde kanin på trappestenen, hvor den uden yderligere ceremonier var lagt....
Nå. Men den nuværende Bimmer må gå for nærmest at være Danmarks sødeste kanin. Tålmodig og kærlig - klappes gerne, selv af de mindste dagplejebørn. Den kommer endda op fra sit hul, når man kalder!
Meget nysgerrig, som det ses (og fotogen!), utroligt frihedselskende og vistnok ret glad i vinters da sneen lå så højt, at kaninen kunne spadsere over hegnet ud i haven (derefter hed det stue-arrest i buret resten af sne-perioden). Det forhadte hegn, som han nærmest havde gnavet sig igennem, var det ikke blevet forstærket. En imponerende indsats, faktisk, eftersom hegnet blev smurt ind i Tabasco for at tage modet fra kaninen. Helt spild af god Tabasco-sovs. Vil man ud, så vil man ud. Chili eller ej!
Hvis du nu er plantekender, kan du nok genkende jordbærbladet i kaninens mund? Ja, for jeg gør mit bedste for at trimme jordbærplanterne i min brors have. Bare for at fedte for kaninen...... (SÅ sød er den!)

4 kommentarer:

 1. Kaniner er herlige :-)

  Kender en ninus om ikke har noget bur men en indhegent have - mon ikke det lige var noget for Bimmer?

  Downsiden er at alt i haven er spist, men ninus har det herligt *G*

  SvarSlet
 2. Som tidligere kaninavler kan jeg kun give dig ret, kaniner er søde. Bimmer er bedårende (hvis man kan kalde en kanin det?)

  SvarSlet
 3. Det er godt, I er enige!
  Jo - de har været heldige med Bimmer. Det er jo ikke alle kaniner, der er så tålmodige med mennesker!
  En hel have..... Uh - mon ikke den snart ville være for lille?

  SvarSlet
 4. Bimmer er sød :) også ligner han mine 3 søde dværgvæddere derhjemme :D

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails