tirsdag den 5. april 2011

Rundt om hjørnet / Turning the corner


De lyserøde strømper med hjerterne er nået forbi et vigtigt punkt - hælen på den første strømpe! Efter "bare" 1 måned er det langt om længe lykkedes mig at gennemskue mønsteret, så jeg kan strikke uden diagram. Jeg forventer, at dette vil nedsætte færdiggørelsestiden betydeligt......

My pink heart socks have passed a very important mark - the heel of the first sock! After "just" 1 month of knitting (slowly) I finally managed to understand the pattern, making me able to knit without looking at the pattern. I expect that this will shorten the finishingperiod considerably......

6 kommentarer:

 1. definitely! they're beautiful :)

  SvarSlet
 2. Hvem der bare havde tåmodighed til at strikke strømper med mønster. Hos mig bliver det kun til rib eller glatstrik, trods flere forsøg. Dine bliver rigtig flotte!

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. De må også godt snart blive færdige!

  Thank you - I really hope they will finishe quickly.

  SvarSlet
 4. Strømper med mønster er en særlig tilfredsstille. Men ja jeg laver dem ej heller til hverdag for det tager tid.. lang tid.

  Synes det er fantastisk som der bliver ved at komme huer :-)

  SvarSlet
 5. Rikke - nu har jeg jo sat mig for at lave et par med mønster om måneden..... Jeg kan ikke helt bestemme mig for om det var en god idé?
  Huerne - ja. De sniger sig ind stadigvæk. Det er vildt!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails