søndag den 24. april 2011

Større / Growing

Hestekjolen vokser i hastigt tempo. Jeg strikker rundt-og-rundt-og-rundt-og---- så jeg næsten er svimmel. (Okay. Det er løgn. Så hurtigt går det bare overhovedet ikke)
Niecen glæder sig, men iblandet en smule bekymring. "Altså, Moster! Jeg gider ikke have de dér lego-ting hængende på min kjole!" Heldigvis kunne hun hurtigt berolige....
Hvis du nu undrer dig over den lodrette stribe i højre side? Det var bare en maske længere nede, hvor noget af garnet ikke var med, så jeg lod den løbe og samlede op. Når kjolen er vasket kan man ikke se det. (Smart!)
Lysmessen i går var skøn. Og nu er det påske! (Sådan rigtigt, altså..) Glædelig påske!

The horse dress is growing rapidly. I knit round-and-round-and-round-and-----, and I almost feel dizzy. (Well, that's a lie. I don't knit that fast)
The niece is looking forward to the dress, but was a bit worried. "Well, Moster! I don't want my dress with all this lego-stuff hanging around!" Fortunately, she was easy to calm down....
If you wonder about the vertical stripe to the right? There was a mistake somewhere down the work, and I let the stitch run down and corrected it and picked it up again. Won't be visible once the dress has been washed. (Neat!)
The light-mass last night was wonderful. And now it's easter! Happy Easter!

9 kommentarer:

 1. Maskemarkoerer i lego, tja hvorfor ikke, det kunne maaske vaere en idé. Flot bliver den. De modeller der strikkes op ned er geniale. Jeg opdagede den metode sidste aar.
  Ogsaa god paaske til dig. I dag kommer paaskeharen til Danmark, og kirkeklokkerne kommer tilbage fra Rom(selvfoelgelig med chocolade). Der har vaeret kirkeklokkestille her i et par dage, men i dag bliver der koncert. God paaske til dig.

  SvarSlet
 2. Kjolen bliver super flot. Jeg er vild hestene, de er bare så skønne.
  God påske

  SvarSlet
 3. Ej den bliver altså flot :-)

  Jo har jo mødt dine søde samboede, men ikke sådan lagt mærke til dem = de er ikke misrøget I mine øjne på nogen facon *S*, for så havde jeg lagt mærke til det.

  Men alt kan jeg jo ikke huske. har de naturgrene at sidde på? Æblegrene er bedst. Og de skal skiftes af og til. Det gør at fødderne holdes i form. Får de flyveture i stuen dagligt? Hvad spiser de?

  Har de bademulighed?

  Det var blot lige lidt.

  Og nå ja så skal de have udforninger, mentalt. Det har alle brug for - ellers bliver man gammel før tid.

  Men jeg tror nok dine allerede har flere af disse ting på plads, om ikke dem alle. men så kan det være andre kan have glæde af dem så derfor jeg dykkede ned i hukommelsen og skød med spredt hagl.

  rigtig god påske :-)

  SvarSlet
 4. Det bliver da en skøn sag! Du har nogle meget heldige nevøer og niecer! Rigtig god påske!

  SvarSlet
 5. Lin - nej, ligefrem koncert? Skønt!
  Jeg er vildt glad for legomaskemarkørerne. Købte dem i London.
  Merete - tak. Niecen er også tilfreds (specielt da jeg viste hende, at de rent faktisk også har haler...)
  Dorthe - mange tak. Ja - de sætter godt nok pris på det hjemmelavede, hvilket er dejligt!

  Rikke - mange tak. Jeg tror lige, jeg skal tale alvorligt med mine undulater. De har jo faktisk det hele (inkl. økologiske æblegrene!), men nægter f.eks. at komme ud af buret, selv om lågen næsten dagligt står åbent. De skal lige lære lidt om motion, og noget om ikke at blive vildt bange når der sker noget nyt, men forstå at det udvikler intelligensen ;-)

  SvarSlet
 6. Et tip til at få dem udog lære dem nye ting...

  MAD!

  Men virker kun om man er sulten.

  og så er klikkertræning genialt uanset dyreart. jeg kan godt anbeale lidt bøger om det er og såmen også afholde en demosration.

  Men for at få dem ud så begynder du først at give dem lidt lækkert i en farvestrående skål inde i buret.

  Så når de har fattet den, så fjerner du maden og efter en times tid har de nok lyst til at nippe, så tager du den her farvestrålene skål og stiller lige uden for buret på et sikkert underlag - sørger for de kan se den.

  Efter et par dage så viser du dem så skåen og sætter den så lidt længere væk...

  Jeg tror at dine vil synes om dette koncept og det vil så samtidigt give dem lidt hjerne gymnastik :-)

  Skal du så en dag have dem hurtigt ind, så kan du altid tage den her fine farvestråelnde skål, vise dem og sætte ind i buret...

  Du kan så tilføje klikkertræning og lære dem forskellige trick enkeltvis - f.eks smide maske markørene på gulvet og så skal fuglen samle dem op. Eterhånden vil de så automatisk hente alt hvad du taber af småtterier i forventning om en godbid.

  ak ja nu vågner min drøm om en ara igen

  SvarSlet
 7. Den er da meget flot, og enhver piges drøm :)

  Jeg har linked til dig fra min blog, vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive det henne, så det bliver bare her :)
  Jeg har linket dig til Cuba huerne og garnet som jeg vandt. Håber det er okey.

  Ha en god dag

  Mvh Ása

  SvarSlet
 8. Rikke - igen - tak.
  Åsa - du er meget velkommen til at linke. God dag til dig også!

  SvarSlet
 9. Inge årsag, du lader mig blot vide om du vil have en demostration så sætter jeg kaffen over :-)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails