fredag den 18. oktober 2013

Stockholm syndrom?

Min gode veninde har spurgt mig, om jeg dog ikke snart begynder at kaste strømper op? Der er hele tiden et par, der skal strikkes. I juli, hvor jeg kun strikkede strømper, var jeg godt nok træt af det. Men lige nu, hvor det er lidt for hyggens (og artikellæsningens) skyld, kan jeg faktisk godt lide det.
Hvis ikke der lige er andet at lave, kan man da altid strikke et par strømper! De er relativt hurtige at lave og nemme at putte i tasken. De kan være så simple eller komplicerede som man ønsker, og folk bliver faktisk altid glade for dem.
Man kan selvfølgelig overveje, om det er en slags Stockholm syndrom? Når nu jeg har tvunget mig selv til det, og derefter kommer til at elske det.....
De her strømper er af 75 gram Opal garn. Købt i Ho. Fine farver, og fuldstændigt som 2 dråber vand. Meget tilfredsstillende.

My good friend asked me when I will start vomiting socks? All the time there is a pair in need of knitting. In July, when I knitted nothing but socks, I really hated it. But right now, where I'm knitting them for the sake of "hygge" (and for reading some articles), I actually like it.
If I don't know what to knit, I can always start a pair of socks! They finish quite fast, and they fit in the bag nicely. They can be very simple or extremely complicated just as I wish, and people actually really like getting them.
I may consider if it is actually a kind of Stockholm syndrome? Now that I forced myself making them and then started loving it......
These socks are made from 75 grams of Opal. Bought in Ho. Nice colors, and totally identical. Very satisfying.

11 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det faktisk også med strømpestrikning... Så jeg har altid gang i et par eller to, og faktisk strikker jeg også strømper på strikkemaskinen, så går det endnu hurtigere. Jeg er til gengæld ikke så god til de komplicerede, både fordi de så ikke opfylder kriteriet med hurtigt og automatisk, og fordi de mønstrede som regel ikke er så elastiske som rib, og derfor ikke sidder så godt på min fod. Så 2x2 rib er min foretrukne strømpe.

  SvarSlet
 2. Du har ret, det er enkelt og let at ha' med i tasken!
  Jeg er gået i selvsving med halvhandsker, det er jo noget a'la.
  Hvor mange par har du strikket?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige, hvor mange par det er ialt. Med vistnok omkring 20 i år.

   Slet
 3. Her er der også altid gang i et par strømper - og ja, man bliver en smule afhængig. Et lækkert par du har fået af dine pinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er rart, at vi er flere om at være små-afhængige!

   Slet
 4. De er blevet rigtig pæne. Men du må arbejde lidt på navnet på syndromet. Sokke-Stockholmsyndrom er lidt knudret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det syndrom gad jeg da godt få.. men det må jeg vist arbejde på....

   Slet
 5. Det kan være det er det der er galt her. :-) får gerne to par færdig pr måned. Strømpestrikning er et godt nemt og let stk strik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det er også fantastisk at tage med! Fylder næsten ingenting og vejer ingenting. Perfekt til ventetid.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails