tirsdag den 7. april 2015

> 16 centimeter

I kan sikkert ikke huske det, og jeg havde også gjort mit bedste for at ignorere det, men tilbage i september startede jeg på en cardigan til min svigerinde.
Jeg strikkede en hel aften og nåede 4 cm, hvorefter den har ligget i en pose og været temmelig overset. Men givet mig lidt dårlig samvittighed.
Nu er den så fundet frem igen, og jeg er kommet igennem samtlige de første 16 cm med glatstrik på pind 2,5. Gab, det var kedeligt! Heldigvis går det lidt hurtigere med det næste stykke på pind 4.......

You probably don't remember, and I really did my very best to ignore it, but back in September, I started a cardigan for my sister-in-law.
I knit an entire evening, ending up with 4 cm, and since then it has been lying in a bag, rather ignored. Really made me feel a little guilty.
Now I took up the knitting again, and by now I've made all of the first 16 cm of stockinette stitch using 2.5 mm needles. Yawn - it was so boring! Fortunately, the next bit on 4 mm needles is a bit faster.....

8 kommentarer:

 1. Hvad kan det være for en model, med p 2.5 og 4 på samme bol, og så af Annette Danielsen?? Spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er såmænd "Fanø" trøjen fra "Kunsten at strikke en Ø". Pind 2,5 er på indersiden, pind 4 på ydersiden af den nederste "flæse". Resten af trøjen er på pind 3. Det bliver nok en langsommelig affære.....

   Slet
 2. Du har da givet den gas. Venter spændt på du afslører modellen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. En god lang bustur med "Tempelridderen" i ørerne hjalp gevaldigt. Modellen er jo så "Fanø".

   Slet
 3. Det er et tålmodighedsprojekt der næsten kræver en TV serie for at lade sig strikke. Må jeg foreslå Game og Thrones eller Breaking Bad.

  SvarSlet
 4. 2.5, er det ikke kun til sokker gaaaab. Men kloe paa og godt gaaet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det allerværste er nu visheden om, at jeg på Fanø købte et kit til en Bohus-sweater til mig selv, hvor HELE SWEATEREN er strikket på pind 2,5 mm. Ved ikke lige helt, hvad jeg tænkte på!

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails