lørdag den 18. april 2015

Jeg nyder det faktisk. Meget. / I actually enjoy it. A lot.


De sidste mange år (13,5) hvor jeg har boet i København (undskyld. Frederiksberg! TOTALT noget andet.), har jeg haft travlt. Det normale har været 1-3 aftener alene hjemme om ugen. En har klart været for lidt, 3 har været dejligt, men sjældent.
Nu er jeg jo (åbenbart) ret socialt anlagt og vil nødig gå glip af noget, men alligevel har det været virkelig dejligt de sidste par måneder, hvor jeg op til et par gange har oplevet at være hjemme op til FEM aftener på en uge!
Altså. Alene hjemme. Jeg kan mærke, at jeg bestemt godt kan leve med det. Det er skønt med tid til at tænke, strikke, slappe af og endda læse bøger. Når jeg så engang begynder at kede mig, har jeg et par artikler jeg skal have skrevet........

Over the past years (13.5) when I have been living in Copenhagen (sorry. Frederiksberg! Totally different.), I've been busy. Normally, I've spent 1-3 evenings at home alone during a week. One has been too little, 3 has been lovely, but rare.
Since I'm a very (apparently) social person and don't want to miss anything, it's still been really nice over the past few months, where I've had a few weeks with up to FIVE evenings at home in one week!
Well. Home alone. I really think I could get used to that. It's wonderful having time for thinking, knitting, relaxing and even reading books. At some point, when I get bored, I have a few articles I need to write........

8 kommentarer:

 1. Ja jeg må indrømme jeg seriøst nyder at være hjemme, uden planer. Nyder roen og stilheden og at der ikke er noget jeg "skal". Jeg forstår dig virkeligt godt :-)

  SvarSlet
 2. Åh ja, det kan jeg godt sætte mig ind i. Jeg nyder også de få timer jeg har, helt for mig selv, når børn og mand har planer udenfor hjemmets fire vægge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok lige så meget det med ikke at skulle noget. Og når jeg ingenting skal, er jeg så som regel alene hjemme.....

   Slet
 3. Den fornemmelse kender jeg:) Det er en stor gave at kunne trives i eget selskab. Og ikke at skulle noget hele tiden. Og have interesser og venner/familie, når man trænger til selskab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemmelig meget rart når man kan det!

   Slet
 4. Det er en fornøjelse at have aftale med sin sofa, og det må gerne være flere aftner om ugen.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails