fredag den 13. maj 2016

Kursus / Course

I disse dage er jeg på kursus. Sådan lige op til, at jeg skal til USA. Der var ikke meget tid til at forberede mig, og da jeg skulle have et strikketøj med, blev det - tadaa - et par strømper!
Hvis der er noget usædvanligt ved dem er det vel, at de er til mig. I det garn, jeg gik tur med for nogle dage siden. De bliver skønne!

These days, I'm attending a course. Right before I'm leaving for the US. Didn't have much time to prepare, and since I wanted to bring a knitting project, it ended up with - surprise - socks!
If there is anything unusual about these socks, it would be that they are for me. In the yarn I took for a walk recently. They are so soft and nice!
Kurset er om hjemmerespiratorbehandling. Det er ganske nyttigt at lære noget om. Det er også sjovt, når man så selv får lov at prøve! Her er det en næsemaske, der faktisk var utroligt behagelig. Hvis jeg nogensinde skulle få brug for sådan en.....
Vi får helt utroligt meget mad hele tiden, så det er vist meget godt, at jeg skal hjem i dag!

The course is about home-ventilator-treatment. Very useful, actually! Also much fun when you get to try it yourself! This is a nose-mask which was incredibly comfortable. If I ever should happen to need one of these.....
I get a lot of food all the time, so I guess it's good I'll be going home today!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails