lørdag den 13. oktober 2018

Pinligt / Embarrassing

I onsdags cyklede jeg ind til Hovedbanegården, og da jeg så skulle stå af cyklen, løftede jeg ikke benet højt nok. Så jeg væltede. Et af de der fuldstændigt umotiverede, langsomme, vildt åndssvage fald!
Der gik hul på bukserne. Mine nye bukser fra Gap! Så nu overvejer jeg seriøst om ikke jeg skal få hæklet en eller andet lille, kæk lap at sætte på. Bare fordi det er så ærgerligt....... Kender du det?

This Wednesday, I rode my bike to the station, and when I was climbing off my bike, I didn't lift my foot enough. So I fell over. One of those totally unreasonable, slow, really annoying falls!
I made a hole in my pants. My new pants from Gap! So now I'm seriously considering crocheting some small, pretty patch to sew on. Just because it's so stupid...... Do you know the feeling?

10 kommentarer:

 1. Jeg ville bare lappe på symaskinen, det er vel lige så godt som en hæklet lap.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en god ide. Jeg er lidt bekymret for, om man kommer til at se det meget; sådan en umotiveret syning?

   Slet
 2. Den der følelse mens man stadig er oprejst men vel vidende at om brøkdele af sekunder ligger man ned, den er så..........
  Det var i sommer, så det var huden der gik hul på og det heler som jo. Eftervirkningerne af de bøjede ribben og blødningen inde i knæet har godt nok varet længe......
  For år tilbage havde jeg et par bukser med en blomsterranke i blonde- og perlebroderi på det ene bukseben. Kender du ikke en med en broderimaskine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha - både bøjede ribben og blødning i knæet! Sikken en omgang!
   Jeg slap med et lillebitte så på knæet og så min sårede stolthed, selvfølgelig......
   Tak for din ide med broderiet!

   Slet
 3. Håber kun det var bukserne som fik men 😀

  SvarSlet
 4. Kan du ikke sy det sammen fra vrang siden? Så ses det ikke tydeligt fra retten. Håber ikke du slog dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det var en god ide. Jeg slog mig næsten ikke. Fik et lillebitte sår på knæet, opdagede jeg om aftenen. Det var næsten værre med de nye bukser......

   Slet
 5. Åh nej, så træls :( GODT at du ikke slog hovedet!!
  Man kan også få nogle vildt fede og søde lapper/mærker til at stryge på (og så kan man også sy dem fast i hånden så det holder endnu bedre). Jeg har købt nogle i Søstrene Grene og sat på “project bags” jeg syr til strikketøjet :)

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails