lørdag den 3. september 2022

Winter is coming

Sommeren har været virkelig lang og varm og fyldt med strømper! Eller andre ting til alle mulige andre. Nu er det endelig ved at blive lidt koldere, så jeg er begyndt at strikke på min sweater igen. Er snart igennem halvdelen af det lyse garn. Tænker jeg skal strikke ærmerne først når jeg starter på det næste nøgle, bare for at være sikker på at der er nok. 
Det er altid det spændende ved at strikke oppefra og ned. Er der nok til at kroppen bliver så lang som jeg gerne vil?

The summer has been really long and warm and filled with socks! Or other stuff for a lot of other people. So now when it's getting a bit colder, I started knitting on my sweater again. I've almost used half of the light colored yarn. When I start the next skein, I'll probably knit the sleeves first, just to be entirely sure that I have enough. 
It's always a bit exciting knitting top-down. Will there be enough yarn for the body to be as long as I would like it to?

2 kommentarer:

  1. Åh ja, sådan et par trøjer har jeg også liggende… men jeg synes stadig, det er sjovere at strikke strømper og små tørklæder og halsedisser og den slags småting. Og at slå op til nyt. Vi må se, om du kan inspiere mig til at tage fat i ‘det gamle’. Den bliver i øvrigt flot, din trøje.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er så hyggeligt med ting man hurtigt bliver færdig med! Jeg strikkede jo bærestykket rimeligt hurtigt, og så gik jeg i stå...... Man kan ikke strikke helt bevidstløst med 2 tråde samtidig. Det er rart med nogle store ting imellem alle de små.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails