fredag den 12. januar 2024

Til arbejdet / For work

Efter jeg havde syet min toilettaske ville jeg jo virkelig gerne have en mindre en til mit arbejde også. Jeg ville også gerne nå at sy den i juleferien, så første januar fik jeg pludselig travlt ved symaskinen! Denne gang blev det rødt fløjl og rødt stof til blomsten. Og en blomst på begge sider af tasken. 

After having sewed my toilet bag I really wanted a smaller one to use at work. I also wanted to sew it during my Christmas vacation, so on January first, I suddenly got busy at the sewing machine! 
This time, it was red velvet and red fabric for the flower. And a flower on both sides of the bag. 
Foret blev af bævernylon som jo er vandtæt. Det er også totalt uelastisk, ligesom fløjlet, og derfor temmelig besværligt at sy i. Man kunne ikke lige trække og strække noget som helst. Men det blev faktisk helt ok med lommer indeni som jeg gerne ville have det. 

The lining is beaver nylon which is water proof. It's also totally un-elastic, like the velvet, and so it was really difficult to sew. It was impossible to pull or stretch anything. But it turned out quite okay with pockets on the inside like I wanted it. 
Her er den så ved siden af den første. Den er lidt mindre, og den er godt fyldt med ting. Den er så fin, og jeg bliver virkelig gladere af at se på den når jeg har vagt. 
Nu tror jeg så ikke jeg syr flere toilettasker lige det næste stykke tid......

Here it is next to the first one. It's a bit smaller, and it's really filled with stuff. It is so pretty, and I actually am happier looking at it when I'm on call. 
But now I don't think I will sew more toilet bags in a while.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails