fredag den 26. januar 2024

Næste bestilling / Next order

Med en sweater godt afleveret er det blevet tid til den næste. Denne gang havde modtageren faktisk fået lov at vælge helt selv og endte med en "Mrs. Weasley julesweater". Hun glæder sig! Rigtig meget! 
Opskriften er til pind 5,5 og er til voksne. Jeg strikker på pind 3,5 til et barn. Det er faktisk helt vildt smart, for jeg tror at maskeantallet til en størrelse L på de tykke pinde kommer til at passe fint til en snart 10-årig på de tynde pinde. 
Jeg starter med ærmet. Ærmer er så gode - de er rimeligt hurtige og nemme at justere eller starte om. Jeg håber den kan blive færdig så hun kan nå at bruge den her i vinter. 

With one sweater finished and delivered, it's time for the next one. This time, the recipient has got to pick one all by herself, and ended up with a "Mrs. Weasleys Christmas sweater". She is really excited!
The pattern is for size 5.5 mm needles and is for adults. I'm using size 3.5 mm needles for a child. It's kind of smart, because it seems like the stitch number for a size L on large needles will fit an almost 10 year old using the smaller needles. 
I started with a sleeve. Sleeves are great - they are quite fast and easy to adjust or start over. 
I do hope I can get it done so she can get to use it this winter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails