tirsdag den 3. november 2009

På vej til jul.....

Okay - der er lige lidt tid endnu.... Men julen kommer snigende!
Jeg er allerede begyndt at høre julemusik i ny og næ på mit arbejde. Til kollegernes store forbløffelse. (Okay - én kollega, én gang. Normalt bruger jeg hovedtelefoner..) I koret har vi netop overstået Alle Helgen koncerter, og bortset fra en enkelt øvelse i denne uge med Johannes Passionen, er det så tid for julemusik og forberedelse til julekoncerterne. Ih, det er så hyggeligt at starte på at øve julesange!
Som bekendt strikker jeg bamsetøj. Til et julemarked (ganske vist midt i november, men dog et julemarked). Jeg glæder mig til strikke-hygge-aften med pakkeleg med garn d. 27. november og til hele 2 (måske 3) julemarkeds-besøg d. 28. november.
Jeg er allerede ved at få stress over alle de ting, jeg skal have strikket inden jul. Et eller andet gik åbenbart galt, så jeg nu har planer om 3-4-5 strikkede julegaver. I starten af året glædede jeg mig til at prioritere en strikket ting til mig selv hver måned, og det når jeg såmænd nok også, men månedens strikkede ting bliver liiiiige lidt mindre i denne her fodende af 2009.
Midt i det hele går strikkeriet lidt trægt. Knap så meget togkørsel som forventet (med knap så mange siddepladser i kupéen).
Nå. Jeg når det vel! (Ellers må jeg skrue lidt ned for planerne!) Glædelig for-jul til dig på denne mørke, grå tirsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails