søndag den 10. oktober 2010

Kursus-klar

Fra i morgen venter 3 dages kursus.
(Som jeg dog lærer noget!)
Intet kursus uden strikketøj, som I måske har bemærket? Og jeg er helt klar...
Det bliver mit oktoberprojekt der skal startes op, nemlig en smuk, smuk Cecilia-kjole.
Til min skræk har jeg opdaget, at den skal strikkes på pind 3. (HVAD tænker de på? En KJOLE! På pind 3? Og hvad tænkte jeg dog på, da jeg købte den?)
Heldigvis skal den jo så med på kursus, hvor mine hænder alligevel skal beskæftiges med et eller andet, og har således rent faktisk en chance for ikke at henslæbe sin tid i en strikkepose i en bunke når jeg opdager, hvor lang tid den tager.
Nu kan den blive kick-startet mens jeg bliver klogere. Forhåbentlig når jeg et godt stykke på 3 dage, men ellers er der mere kursus senere på måneden, så jeg når det nok....
Den bliver ihvertfald et hit, er jeg sikker på! (Jeg prøvede nemlig modellen i garnbutikken. Vældig smart.)
Inden kursus står den lige på lidt mere arbejde, samt en bunke på ca. 2 cm papirer der skal gennemlæses. Hurra for strømper! (Ellers kan jeg simpelthen ikke koncentrere mig. Jeg har vist taget alvorligt skade af alt det strikkeri!)

6 kommentarer:

 1. Den kjole haenger mine glugger ogsaa langt efter. Den er rigtig laekker. Og pinde tre, tja det gaar bare derudaf. Rigtig godt kursus. Hvad skal du blive klogere i???????

  SvarSlet
 2. Stort arbejde, men den kan kun blive smuk. Designet er vel en efterfølger fra den vest jeg har strikke og den er fin.

  SvarSlet
 3. åååhhhh, jeg er viiiild med den model. men, som så mange andre af de fine danske modeller kan den kun köbes med garn, såeee.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Lin - jeg skal igennem samtlige sygdomme hos børn i disse 4 år, så denne gang er det nyrene...
  Kirsten - ja, de er vist ret ens. Vældig fine modeller!
  Frida - jeg var meget positivt overrasket over prisen, faktisk. I den Duo med ren uld, kostede det ca. 350, hvilket jeg godt kunne klare at hive op ad pungen.

  SvarSlet
 5. Jeg synes også, det er en fed model, men foreløbig venter jeg med at producere min. Hvad str. strikker du den i? Jeg er meget i tvivl, men hælder nok mod L. Jeg er gået i gang med Skovtur, og den er sjov, dobbeltgarn på pind 31/2, bundgarnspæle i forhold til nr. 2, så jeg suser derudaf.

  SvarSlet
 6. Str. large. Glæder mig!
  Og du har ret - pindestørrelser er noget så relative.

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails