fredag den 29. oktober 2010

Effektivt!

Der er bare ikke noget der kommer op på siden af kongresser og kurser når der skal strikkes igennem! (Nå jo - flyveture er heller ikke at foragte...)
Min Cecilia-kjole er nået rigtig, rigtig langt. Ryggen er snart færdig, og så skal forstykket lige strikkes, og derefter mangler der kun ærmer og halskant.
Jeg må ærligt indrømme - havde det ikke været for alt det, jeg skulle høre på, så havde den lige nu ligget og skammet sig i en pose derhjemme. For - GAAAAB - som det er kedeligt at strikke ret-og-ret-og-ret-og-ret kun afbrudt af et par snoninger!
Men færdig bliver den, og jeg tror nok, den bliver et hit. Uh - hvor er mønsteret fint!
Derudover er niecens sjal også færdigt. Skal bare vaskes og spændes ud. I får et billede, når det er sket.
Ellers er der bare tilbage at "glæde" sig til hverdagen starter igen mandag. Heldigvis er der også et godt, stort kursus i november, så mon ikke der bliver lidt tid til at strikke?
Hvad jeg glæder mig rigtigt til? På fredag, når mindste-nevøen skal farve garn til sine strømper. Jeg tror nok lige vi skal hygge os!

2 kommentarer:

  1. uuuhhh, jeg er ved at være rigtig spændt at få se den færdig og på. min får nok vente lidt endnu, der er jo julegaver der skal laves först!
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  2. Frida - du skal nok få strikket den på et tidspunkt, og jeg glæder mig til at se den!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails