torsdag den 2. februar 2012

Paulie - halvvejs / Paulie - halfway

Der bliver strikket på Paulie, selv om det er langsomt.... Kroppen er meget snart færdig, og så havde jeg tænkt mig at strikke ihvertfald 1 ærme i flyet. Ville jo meget gerne have den færdig til 14. februar, så den kan komme med i "Jeg elsker Wollmeise"-KAL-en på Ravelry! (Okay. Den sætning var volapyk for nogle. Jeg vil gerne have den færdig til 14. februar.)
Den bliver i lidt A-facon. Indtagningerne sprang jeg over, men tager istedet ud på hver 12. pind. Tror, det bliver godt!
Nu er der jo en del, der har skrevet om mig på TV. Jeg har stadig ikke selv set det, men det er rigtig nok. Man kan se udsendelserne her, - jeg var med i 2. afsnit, og kommer måske også med i 3. afsnit på tirsdag. Det er jo et dejligt arbejde, ikke? Man må se og nyde alle de nyfødte, men slipper for de lange nætters gråd.....

Paulie is growing, although slowly.... I have finished the "body" soon, and then I plan to knit at least one sleeve in the plane. I would love to finish it before February 14th, to make it join the "I love Wollmeise" KAL on Ravelry! (For some of you, this might as well be Chinese. I just want it to be finished before February 14th.)
The shape will be slightly wider at the bottom. Didn't do the decreases, but I'm increasing on every 12 rows. I think it will be okay!
Some of you wrote and asked about me on TV. I haven't watched the episode myself yet, but it is true. You can see the episodes here. I was on in the 2. episode, and might also be in the 3. on Tuesday. It's a great job, right? I can enjoy all the newborn babies, but don't have to live through nights of crying.....

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din TV-debut, det må være sjovt at prøve, og så er du også klar, hvis de ringer fra Hollywood.
  Trøjen ser ud til at blive god.
  Jeg anede ikke at der var en Wollmeise KAL på Ravelry, men det lyder interessant.

  SvarSlet
 2. Det bliver en flot trøje. Men jeg tror desværre ikke du får strikkepindene med op i flyet. Skriv gerne til mig hvis det var muligt, for jeg vil også gerne strikke i flyet når vi rejser om en måned. Min blog er annetteskreativiteter.blogspot.com
  Hilsen Annette

  SvarSlet
 3. Wauu hvor ser den bare godt ud...

  SvarSlet
 4. Din paulie ser lækker ud.

  Puh, jeg fulgte linket og var jo nød til at se til ende... men det var faktisk lidt hårdt, når det ikke er så længe siden, jeg selv har født... og så havde jeg også tankerne endnu længere tilbage til da jeg selv fødte en stjernekigger... Men det er jo følelsemæssige fantastiske og hårde timer.

  SvarSlet
 5. Tak skal I have. Jo - der er en kal i wollmeiseholics gruppen.
  Anette - man kan som regel godt strikke i fly. Dog ikke fra Australien, har jeg hørt.
  Karen - fødsler er vist noget nemmere, når man har den hvide kittel på..... Sejt, at du så det færdigt!

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails