lørdag den 4. februar 2017

Babytøj - og Århus! / Baby clothes - and Århus!

I dag tager jeg til Århus for at høre min smukke og dygtige niece spille i Århus Musikhus. Hvis du er i nærheden og har lyst til at få en times dejlig musik (gratis!) er jeg sikker på at der er plads til flere!
Der er adskillige positive sidegevinster ved at tage til Århus. Jeg skal forbi Tine's butik (hvis ikke toget er forsinket) - det har jeg ønsket mig længe!
Desuden skal jeg have gave med til ham den nye - hans faster har lovet at viderebringe det.
Da jeg var i Israel, hvor hospitalet hang sammen med et shoppingcenter (Stadig mærkeligt. Men praktisk!) kom jeg til at købe noget babytøj. Åh - det er så hyggeligt at købe babytøj!

Today I'll go to Århus to hear my pretty and talented niece give a concert in Århus Musikhus. If you are in the neighborhood and need an hour of lovely music (for free!), I'm sure there are seats for more!
So many positive side effects going to Århus. I'll visit Tine's shop (if the train is on time) - I wanted that for a long time!
I'll also bring presents for the new baby - his aunts will bring it the last bit.
When I was in Israel, were the hospital was connected to a shopping center (Still weird. But practical!) I happened to buy some baby's clothes. It is so much fun buying baby-stuff!
Faktisk fik jeg et medlemskort til butikken. Bare for at få rabat. Så nu er jeg for første gang i mit liv medlem af en baby-klub! (Der sker sære ting)
Nå. Jeg skal have en pæn lille stak med til Århus!

I actually got a membership card for the shop. Just to get the discount. So now, I'm a member of a baby's club! For the first time ever! (Weird things are happening)
Well. I'll bring a nice little pile to Århus!
Jeg købte også det her tiger-sæt. Det er så sødt! Så selv om jeg ikke er meget for polyester og der er 35% polyester i det, så var det bare for nuttet.
Håber, han kan lide tiger-tema......

I also bought this tiger-outfit. It's so cute! So even though I'm not that fond of polyester, and these clothes are 35% polyester, it was just too cute.
I hope he like the tiger-theme.....

2 kommentarer:

 1. Har du tid må du ikke snyde dig selv for et besøg hos Tønderingstrik og Garnkisten, begge i Latinerkvarteret. Jeg tror, der er længe åbent i dag.
  God fornøjelse med musikoplevelser i Musikhuset - det er altid hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, jeg skal i Garnkisten! Åbningstiderne ER tjekket.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails