fredag den 17. februar 2017

En god start / A good start

Vi siger jo "Godt begyndt er halvt fuldendt", så det satser jeg på. Raja er ihvertfald i gang. En meget heldig kombination af Lene Holme Samsøe og Wollmeise.
Min eneste bekymring er, om den der utroligt store baby nu er utroligt fed (og vi husker lige på, at babyer faktisk gerne må være fede! Især, hvis de ammes eller bare har genetiske planer om at blive utroligt høje) og halsåbningen derfor er for lille.
Er en god begyndelse dobbelt så god hvis man laver den om?

In Denmark, we have a saying "Well started is half done", and I count on that. The Raja sweater, has started. A very lucky combination of Lene Holme Samsøe and Wollmeise.
My only worry is whether this incredibly big baby now turned out incredibly fat (and we all remind each other that babies are allowed to be fat! Especially, if they are breast-fed or just have genetic plans to grow incredibly tall) making the neck too tight.
Is a good start twice as good if you redo it?

6 kommentarer:

 1. Nu er det nok for sent, men amerikansk halsudskæring er suverænt til babyer med store hoveder - jeg har brugt det flere gange til bluser og kjoler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god ide! Min bekymring gik også på antallet af dobbelthager! Hvis den strammer for meget rundt om halsen er det ikke rart.

   Slet
 2. Blusen har en dejlig farve?
  Nu bliver jeg nysgerrig, hvad er amerikansk halsudskæring?
  Du har ganske ret med hensyn til babye.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kender garanteret den amerikanske halsudskæring fra alle bodystockinger. Ellers kan du se den her: https://www.google.dk/search?q=amerikansk+lukning&espv=2&biw=1280&bih=566&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjalLGGoJnSAhWGEiwKHTdsAc8Q_AUIBigB

   Slet
 3. Den der baby må vi altså se, - er han lige til Guinness Rekordbog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo ikke set ham endnu! Men jeg har mødt andre der var pænt store. Jeg møder ham om et par uger, og så skal I nok høre nærmere.

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails