torsdag den 4. juli 2019

Ny teknik / New technique

Strømperne til niecen er i gang. Det er vel en god måde at nyde sin ferie på med en ny teknik! Øjne og snude skulle nemlig strikkes som jacquard-strik, bare rundt! (Det er faktisk "bare" at strikke frem og tilbage og sørge for at der ikke kommer et mellemrum. Man kan finde videoer og sådan på google.)
Og ellers så NYDER jeg bare at have ferie og være hjemme denne uge! Det er herligt at slappe af efter et ret sindssygt forår, og jeg elsker mit lille hus. Har lykkedes med at aftale gæster hver dag, hvilket også er hyggeligt. Lige om lidt skal jeg til bageren og købe fine kager inden det bliver regnvejr, så jeg har til dagens besøg. Glæder mig!

The socks for my niece have started. I think it's a good way of enjoying the vacation by trying a new technique! The eyes and snout are knit with intarsia in the round! (It's "just" knitting back and forth, making sure there will be no gap. Plenty of videos and descriptions on google.)
Otherwise, I just ENJOY my staycation this week! I love relaxing after an insane spring, and I love my little house. I succeeded in planning guests every day, which I also enjoy. In a moment, I will go to the baker to buy yummy cakes before the rain starts, so I'm prepared for today's visit. It's a nice day!

2 kommentarer:

 1. Du er godt nok en sand strømpemester, - aldrig springer du over, hvor gærdet er lavest.
  Og så læste jeg lige nedenunder, at du også strikker køkkenhåndklæder. Det er altså også hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - der er jo en del strømper jeg undgår, trods alt, men det her så overskueligt ud.....

   Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails