søndag den 27. februar 2022

Farverigt / Colorful

Mens min gæst for et par uger siden farvede garn til sine ærmer, farvede jeg også et tæppe til strømper. Planen er at de starter med en grøn stribe øverst. Hælen skal være grøn og tåen bliver så grøn. Eller blå. 
Planen er også at de er til min nevø som ikke plejer at få så vilde strømper, men på den anden side elsker sine strømper, så han skal skam nok blive glad! 
Tæppet var virkelig nemt og hurtigt at trevle op til 2 garnnøgler. Jeg følte at jeg virkelig bare havde styr på det for en gangs skyld! Indtil jeg så opdagede at det lige er en tak tykkere end det jeg plejer at bruge. Men så går det nok hurtigere at strikke strømperne når der ikke er så mange masker! 

While my guest a few weeks ago dyed yarn for her sleeves, I also dyed a blanket for socks. 
The plan is for the socks to start with a green stripe at the top. The heel will be green, and the toe will be green. Or blue. The plan is also that these will be for my nephew who usually don't get socks this wild, but on the other hand loves his socks, so I'm sure he will be happy!
The blanket was really easy and quick to unravel for 2 balls. I felt like I really just know how to do this, for once! Until I discovered that the yarn is a bit thicker than what I usually work with. But then it will be faster knitting the socks when there are fewer stitches!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails