torsdag den 2. juni 2022

Enhjørningen / The unicorn

Der kom masser af garn med til Island, og jeg må bare sige at jeg nåede at strikke ret meget. Efter en flyvetur og nogle bilture havde jeg pludselig en ryg og 4 ærmer, og var nødt til at begynde på enhjørningen på forstykket!

I brought plenty of yarn to Iceland, and I have to admit that I got to knit quite a lot. After a flight and some car rides, I suddenly had a back and 4 sleeves, so I just had to start the unicorn for the front piece!
Det var ikke sådan lige til at tage med i bilen. Slet ikke i starten, hvor der var masser af prikker overalt, men heldigvis går det rimeligt hurtigt på pind 4 når man kun har 70 masker. 

It wasn't easy to knit on this in the car. Especially not at the beginning, with so many tiny spots everywhere, but fortunately, 4 mm needles are quite fast when there is only 70 stitches. 
Så inden jeg kom på arbejde mandag morgen, så det faktisk sådan her ud! Temmelig fint, synes jeg! Nu skal der bare strikkes halskant og sys lidt, og så kan jeg snart komme videre med den grønne. 

So before I arrived at work on Monday morning, it actually looked like this! Quite pretty, I think! So now I need to make the neck and sew a bit, and then I'll soon continue on the green one. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails