tirsdag den 28. juni 2022

Quilting

Det er virkelig fjollet. Jeg synes det er frygtelig kedeligt at sy og at det tager virkelig, virkelig lang tid hvor jeg kun sidder og ser på maskinen. Samtidig kan jeg godt lide at få ideer, og det, jeg har syet til mig selv, bruger jeg faktisk. 
I går aftes tog jeg mig så lige sammen og blev enig med mig selv om at jeg altså lige måtte få quiltet delene til min jakke. Ryggen tog cirka dobbelt så lang tid som jeg havde tænkt, og den skal selvfølgelig klippes til. Men det blev pænt, synes jeg!

It is really silly. I do find sewing incredibly boring, and in my mind, it really, really takes forever where I just have to sit staring at the machine. At the same time, I really like having ideas for what to make, and I actually use what I've sewn for myself. 
So last night, I got a grip and agreed with myself that I should actually do the quilting of the different parts. The back took about twice as long as I imagined, and of course I need to cut the edges. But it still looks nice, I think!
Forstykkerne tog ikke så lang tid. Ærmerne er bare klippet i bukseben, og de skal ikke quiltes. Jeg valgte en rustrød tråd som passer til mønsteret for forsiden. I dag skal jeg så forhåbentlig nå så langt at jeg skal have fundet noget kantebånd som passer til. 
Det er altid godt at have en undskyldning for at shoppe! Håber så bare at jeg ikke kommer hjem med alt muligt andet også. Kan virkelig godt lide stofbutikker selv om jeg hader at sy......

The fronts didn't take that long. The sleeves are just cut from pants, and they will not be quiltet. I picked a rusty red thread that looks like the pattern on the front. So today, I'll hopefully sew enough to get ready for the edges so I'll need to find some bias tape that goes with it. 
I love having excuses to shop! I do hope that I will not come back home with far too much of everything else, too. I really do love fabric stores, although I really dislike sewing.....

2 kommentarer:

  1. Den bliver da rigtig fin, super flot stof.Jeg kan nu godt lide at sy,får bare så sjældent taget mig sammen til det.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også så sjældent jeg virkelig får gjort det. Vil gerne blive helt færdig med det samme, og så skal jeg helst sy en hel dag....

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails