fredag den 17. juni 2022

Røde vitaminer / Red vitamins

Tiden lige nu er bare herlig! Godt nok vokser alting om ørerne på mig - både græs og ukrudt - men der er dejlige jordbær og hindbær, og selv om jeg bare har min lille plantekasse synes jeg at jeg har været meget heldig i år! 

The time right now it just lovely! To be honest, everything grows uncontrollably - both grass and weeds - but I also have lovely strawberries and raspberries, and although I only have my tiny plant box, I do think I've been very lucky this year!
Jeg klippede ikke hindbærrene ned da det blev vinter, så de er allerede gået i gang med at lave de lækreste, røde bær. Jeg håber, det går efter planen og der stadig vil være hindbær i november, som det har været de sidste par år. Jeg håber specielt at der er så mange at jeg både kan spise en del og fryse mange til senere!

I didn't cut down the raspberries when winter started, so they already started producing these delicious, red berries. I do hope my plan will work out, so I'll still have raspberries in November, like these past few years. Especially I hope that there will be so many that I can both eat a lot and still put many in the freezer for later on!

2 kommentarer:

  1. Ja,der er bare ikke noget bedre end egen avl, en skøn tid😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så herligt! Og hyggeligt at gå og vente på.

      Slet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails