mandag den 16. februar 2009

P som Pink, Problem og Prinsesse.....

Har stået fadder til Ingrid, der sidst i marts fylder 4 år. Tænkte, at hun og hendes mor sikkert ville påskønne en strikket gave (siden jeg har strikket til hendes 2 brødre indenfor de sidste par år, men ikke til hende...)
Mødte hendes farmor i weekenden, og spurgte selvfølgelig til yndlingsfarver. Det viser sig så, at den unge dame (trods en storebror og en lillebror) indtil videre holder fast i lyserød - så længe det varer...... Hjem og kigge i taskerne - for det kunne jo være fint at brænde lidt lagergarn af på dét!
Problemet er så, at der ikke er overdrevet meget lyserød. Jeg har orange, rød, brændt rød, fersken, gul osv osv, men kun sølle knap 2 nøgler lyserød og lidt ekstremt sart lyserød (næsten hvid). Hmmmm....
Må hjem og dybt i kælderen også! Men ser 1 af 2 løsninger:
Bluse/trøje i Hjerte Bom-mix - ca. pind 3½-4. Har masser af rødlige farver, og må så købe noget lyserød.
Bluse/trøje i alm. nr. 8 bomuldsgarn - ca. pind 3-3½. Har som beskrevet lidt af forskellige farver, og kunne supplere med indkøb af lidt pink garn.
Har nogen en idé til (prinsesse)opskrift med mulighed for brug af mange farver garn, er den velkommen. Jeg er lige nu en smule blank! Forestiller mig måske noget stribet i feather-and-fan mønster - synes, det ville være ret fint tøset! Har en opskrift til str. max 3, og kunne så forstørre op. Det er jo ikke ligefrem, fordi vi går de uldne trøjers tid i møde fra om en måned og frem!

Opdatering, 10 minutter senere!
Øhm.. Hvis du har faldet over min blog før vil du nok være klar over, at der findes ikke en undskyldning så tynd, at jeg ikke lige kan gribe den i flugten. Har lige bestilt "Hønsefødder og Gulerødder" på saxo.com. Kunne en "gulerods"-trøje ikke løse ovenstående problem? Bruge farver osv, sjov at strikke, ser ikke alt for indviklet ud at lave, men bliver meget feminin? (Og når jeg nu har sat mig for at lade være med at købe så meget garn i år.... En bog er jo ikke garn!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails