fredag den 11. september 2009

Klar til afrejse!

Udkast nr. 2 blev (næsten) færdigt, og er sendt videre til vejledere. Fødselsdagen var dejlig. Stille og rolig, uden det store halløj, men sandt at sige er jeg heller ikke så halløj-agtig, og kan fint leve med en stille fødselsdag, når nu turen til Wien ligger lige om hjørnet!
Spiderman-huen til næste uges 4-års fødselsdagsgave er næsten færdig. Flammetrøjen skal med til kongres, og bliver forhåbentlig et godt stykke tættere på færdig! Desuden tror jeg, lille Clara (Isager kjole) får lov at komme med til Wien til lidt café-hyggestrik....
Jeg ved ikke helt, hvad jeg glæder mig mest til dernede. Jeg har aldrig været i Wien før! Først og fremmest er der jo kongressen, men derudover skal jeg en tur hen at se den spanske rideskole, til kongres-koncert i den sal, hvor de spiller nytårskoncert (hvor heldig kan man være?) og forhåbentlig hen at lære mere om den smukke kejserinde Elisabeth samt evt. se Hundertwasser Haus. (Mon de sælger Opal strømpegarn dér? Altså, bør de ikke gøre det??? Ja, jeg spørger bare!)

2 kommentarer:

  1. Jeps... helt klar bør der sælges Opal fra Hundertwasser Haus
    - og husk osse lige at smage en Sacher-torte og Mozart kugler - uhhhhmmm

    SvarSlet
  2. har planer om begge dele... Mozart-kugler får man nærmest smidt efter sig.. Lækkert!

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails