lørdag den 26. september 2009

Og så kom vi til Fanø....

Dagens lektie nr. 1: Hvis man har købt DSB orange billet, er det en dårlig, dårlig idé at lade dankortet blive hjemme... Ganske særligt, hvis man har valgt dankort som identifikation til billetten! (Hvor svært skulle det i grunden kunne være?)
Heldigvis blev Johanne og jeg ikke smidt af toget, men nåede godt til Kolding og videre til Esbjerg. Vi havde spottet et par hjemmestrikkede passagerer, og ventede i spænding på Fanø, hvor procentdelen af mennesker iført hjemmestrikkede beklædningsdele garanteret er en pæn del højere end i resten af DK!
Jeg må så allerede nu afsløre: vi ved det faktisk ikke. Der var decideret myldretid ved Fanø-færgen, og aftenen blev brugt i hyggeligt strikkeselskab på en ganske anden måde end ventet. Vi nåede aldrig foredraget, men fik til gengæld strikket et par timer i bilen, efter en (tiltrængt) fransk hotdog på havnen.
Nu er det så aldeles tid til at se dyner. Hvad morgendagen byder på bliver spændende. Jeg skal nok have fat i nogle strømpepinde str. 3½, f.eks., for en yderligere dagens lektie er:
Det kan være en fordel at læse, hvad der rent faktisk står i program og mails om workshops. Selv om jeg stressede rundt i morges efter nok garn at tage med (sig mig - var det ikke meningen, at man skulle hjembringe garn, ikke have det med?) glemte jeg alligevel: 1) garn til vanter i dobbeltstrik og 2) strømpepinde str. 3½ (samt 3) Dankort. Men det taler vi ikke mere om, vel?) (og 4) at sætte videoen til at optage "Forbrydelsen". Suk!)

2 kommentarer:

  1. tsk tsk tsk... jeg er dog sikker på, at du, trods alt, får en forrygende god weekend på Fanø. Glæder mig til at 'høre' meget mere om festivallen her på bloggen

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails