tirsdag den 22. september 2009

Energi!

Jeg fik løbet i går. For første gang i et par måneder. Stilen og tempoet var også derefter..... I det hele taget er der lidt mere energi på batterierne. Efter nogle måneder, hvor jeg tænkte kærligt på min seng, så snart jeg havde spist morgenmad, og i det hele taget bare havde lyst til at lægge mig i et hjørne og sove (altså - hvor som helst) fik jeg nok og købte en gigant-flaske Kräuterblut. Den har jeg nu pimpet af i nogle uger, og det har hjulpet. I går havde jeg f.eks. mod på at løbe, og jeg skænker ikke længere min seng mange tanker i løbet af dagen. (Nej, jeg har ikke fået målt hæmoglobin, og ja - måske er det placebo-effekt, men det er sandelig dejligt ikke at føle sig så lammende træt hele tiden)
I det hele taget er det en okay uge. Glæder mig mere og mere til at komme til Fanø på fredag, og drømte i nat noget med en færge, et sommerhus, venner og noget med noget garn, som jeg desværre aldrig helt fik fingre i...... (Okay - forventer at virkeligheden bliver noget bedre end mine drømme!)
Kan virkelig ikke fatte, at der bare er 8 dage, til min ph.d. skal afleveres. At de sidste 7-8 år rent faktisk munder ud i noget. Og endnu mere fantastisk: at jeg faktisk er i god tid! Sådan tilbagelænet god tid, selv om jeg nok panikker lidt på torsdag, hvor jeg skal have sendt 3. udkast ud. Det er jo helt vildt. At jeg kan sidde her og nusse de sidste ting på plads - og have plads til en halv times overspringshandlinger, når det bliver lidt for meget!
Dejlig tirsdag til dig også!

6 kommentarer:

  1. hm, måske jeg skulle kigge lidt på den der druk. god vind med ph.d.en og god fornöjelse på Fanö. vi ses så lige om snart.
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  2. Du kunne da prøve! Glæder mig til at se dig - rigtig meget! Jeg tror, det bliver for hyggeligt...

    SvarSlet
  3. Dejligt at du er ved at nærme dig afslutningen på din ph.d. Glæder mig til at høre mere om den i Svendborg. Og gem nu lidt garnration til Svendborg.... Hyg dig på Fanø, er kun lidt misundelig.

    SvarSlet
  4. Endnu et indlæg som er lige til at blive glad over... suger lige lidt energi til mig (håber, at det er OK)
    pøj-pøj med afhandlingen...

    SvarSlet
  5. Jeg havde også rigtig meget glæde af kräuterblut.. næsten for meget energi, og uanset om det er placeboeffekt eller ej, så lyder det godt at du har fået energien. Og hvor er I altså heldige "allesammen", at I skal til strikkefestival. God tur

    SvarSlet
  6. Tak for jeres søde kommentarer. Ja - Kräuterblut er godt. Skal prøve at huske det, næste gang trætheden sætter ind!
    Jeg skal desværre ikke til Svendborg. Er ellers fuldstændig giftiggrøn af misundelse over jeres planlagte udflugt til Hjelholt Uldspinderi! (Mon ikke der kan sniges en lille smuttur ind m.h.p. at se deres butik, næste gang jeg skal til tandlæge i Odense? Altså. Plejer man ikke at bruge mindst en hel dag på at tage til tandlæge?? Ja, jeg spørger bare!)

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails