søndag den 27. december 2009

Clara er Clar!

Langt om længe blev den lille kjole færdig! Jeg ved ikke hvorfor, men i mit hoved var den vokset til noget meget besværligt og har desuden lidt under, at der hele tiden var større og vigtigere ting, der skulle være færdige. Svær var den bare overhovedet ikke, da der endelig blev strikket på den, og bærestykket var næsten som at klø sig i nakken... Opskriften er fra Isager og indkøbt i et par omgange, fordi den ene side pludselig var væk!
(Men pyt - den kom med højlandsgarn, og jeg prøver at samle lidt farver her, så det går jo nok)
Modtageren er lille Wilma - datter af nogle kolleger, der har kæmpet så forfærdelig hårdt og længe for at få et barn, inden hun kom til verden.
Jeg havde jo tænkt, at den var hurtig at strikke, da jeg startede den op i metroen i Wien i september. Men nu er barnet 3½ måned, til gengæld når jeg det, inden barselsorloven slutter! (Jeg var lige lidt bekymret på et tidspunkt)

Der er brugt 125 bomuld fra Coop-butikken i Malmö (I Jagersro-centeret) i en dejlig, rød farve til størrelse 1-1½ år. Halsudskæringen hører bestemt ikke til de største, men jeg tog et par pinde fra, lukkede af med en løs metode, jeg lige har lært til niecens sjal, og undlod at hækle en kant. Så håber jeg meget, at den kan komme på!
Dermed er der ved at være rent bord i strikkekurven inden årsskiftet. Nu må det være Slangespændetrøjens tur til lidt opmærksomhed, mon ikke?

2 kommentarer:

  1. nej men, til lykke! den er blevet rigtig söd og så er det jo altid så dejligt når man endelig får noget færdigt der har ligget længe.
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails