fredag den 11. december 2009

Det går langsomt fremad

Svogerens sweater har haft godt af lidt opmærksomhed. Jeg er kommet forbi den første gang indtagninger, men det går stadig ikke vildt hurtigt at strikke en omgang!
Til gengæld forventer jeg, at det rykker her i weekenden, hvor der bare er sat hjemmetid og hygge på programmet. Det er ren luksus sådan at skulle have en hel, lang lørdag derhjemme!
Jeg har selvfølgelig straks vilde planer. Om småkager, julekort, rengøring, strikning, julegaveindkøb og ture diverse steder (jeg nævner i flæng Tivoli og Malmö). Men men men - hvis jeg skal nå noget som helst i retning af at blive klar til jul, så bliver det vigtigste nok at være hjemme.
I går var jeg for første gang i mit liv til strikkecafé hos Bette Design. Super hyggeligt med dejlige mennesker og 10% rabat på garn. Hvad jeg så købte? Sølle 50 gram garn. Gult superwash uld, som jeg mangler til en ny flammetrøje. (Men så havde jeg også brugt min kvote på vej hjem fra arbejde, hvor jeg kørte forbi Nicoline Garn på Nørrebro for at prøve det nye Drops Delight, der er på udsalg til 20 kr nøglet. Dejligt, dejligt garn! Det noget utilsigtede garnkøb var "belønning" for IKKE at købe garn hos hostrik.dk, der har 50% rabat på alt garn frem til i dag......) Øhm.......

3 kommentarer:

 1. Jeg kan ellers anbefale hostrik.dk De har rigtig meget lækkert garn til en meget fornuftig pris. Kom lige til at købe arwetta til 11 par strømper! Har nemlig lært at strikke strømper på maskinen, og så går det rigtig hurtigt. Da Louise også gerne vil have nogle ensfarvede strømper, og det var nogenlunde det eneste, lageret ikke indeholdt, så måtte jeg supplere lageret. Der røg også lidt Noro til sølle 33.50 pr nøgle. Der er også udsalg på Isager garn, og halv pris, så kommer det næsten ned i et fornuftigt leje, så fat kortet og kør til! God weekend.

  SvarSlet
 2. Nej altså Lisbeth - jeg synes da det er lidt tarveligt sådan at prøve at lokke mig i fordærv!
  (Jeg ved godt, at du sikkert bare prøver at gøre ligesom jeg gør på din blog...)
  Jeg er SÅ NEM at lokke!
  Faktisk sad jeg hele dagen i går og lagde garn i indkøbskurven og tog det ud igen.... Der er jo både højlandsgarn og silkgarden sock og cherry tree hill og kamelgarn og og og og....
  Nå. Ingen kender dagen, før solen går ned!

  SvarSlet
 3. Uhm. Silk Garden Sock. Jeg siger ikke mere....

  SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails