onsdag den 2. december 2009

London kalder.....

I dag har jeg meldt mig til Knitnation, der foregår næste sommer i London. Det handler meget om sokker, går rygterne, og det er tildels rigtigt. Der er nemlig også masser af lace og garn-spinderi. Jeg skal lære om strømpedesign hos Cookie A. og om Estonian Lace hos Nancy Bush. Desuden skal jeg følges med Eva, der har lovet at følge mig hen i den garnbutik, der har tilhørende bar. Endelig skal jeg holde nogle dages London-ferie. OM det bliver hyggeligt!

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg bliver da helt misundelig... Men sommeren kan ikke rigtig overskues, ej heller planlægges. Der er spejdertur mm, der skal tages hensyn til, så jeg kommer kun til Edinburgh Tattoo d. 7.8, og formodentlig ingen tur til Isla... Æv. Men det må så blive en anden gang, glæder mig til at læse om din tur. Og lær nu rigtig meget om strømper, så du kan lære det alt sammen fra dig igen. Øver mig i at strikke strømper på maskine, det går hujende hurtigt, men jeg mangler lidt fif, så jeg øver videre.

    SvarSlet
  2. Der skal nok komme et fyldigt referat. Jeg synes, det er genialt, at jeg nu ligefrem SKAL til London. Den højtelskede by!
    Glæder mig til at se dine maskinstrikkede strømper på bloggen.

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails