mandag den 20. september 2010

Tid til svampehøst

Måske har du hørt om det, måske har du ikke.
Men jeg synes, efteråret har været præget af, at svampe kan være nogle svære nogle at genkende, samt at nogle af dem er (meget) giftige.
Champignon og kantareller kan de fleste vel se hvad er, men derudover er de fleste af os nok lidt tøvende?
Dagens opskrift er en helt igennem ugiftig svamp. Så snup du bare et par stykker!
Opskriften på den glade champignon finder du her.

2 kommentarer:

  1. Åh, min allerførste tanke da jeg så det her billede, var altså ikke, at det var en svamp.*rødme*

    De er ellers fin. Jeg synes, alt det strikket og hæklet mad, man efterhånden kan finde rundt omkring er rigtig sjovt. :-)

    SvarSlet
  2. Altså - det her er jo en meget, meget pæn blog......

    SvarSlet

Skriv gerne en lille kommentar - det er så hyggeligt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails